13

Zo style je je eigen stacaravan

Steeds meer mensen hebben het kopen van een eigen stacaravan hoog op hun wensenlijstje staan. Heerlijk genieten en tot rust komen in je tweede thuis in de buurt van een prachtig natuurgebied of dichtbij de zee.

De vakmensen van het gerenommeerde stacaravan bedrijf Lacet merken de laatste tijd ook dat er nog meer vraag is naar luxe stacaravans. Dit bedrijf uit het Noord-Brabantse Cuijk staat hun klanten namelijk al meer dan dertig jaar bij met deskundig advies en een uitstekende service. Naast de verkoop van nieuwe stacaravans, heeft Lacet ook een uitgebreid aanbod van tweedehands caravans.

Als je de stacaravan van je dromen eenmaal gevonden hebt, wil je deze uiteraard helemaal volgens je eigen smaak inrichten. Wij hebben een aantal verrassende stylingtips voor je waarmee je de caravan volledig naar je eigen smaak en wensen in kunt richten.

Kies een thema

Voor de basis van je inrichting, is het leuk om een thema te kiezen. Als je een plek midden in de natuur hebt, past een inrichting met aardse tinten hier heel mooi bij. Ook natuurlijke materialen als hout, zijn een prima keuze.

Bij een stacaravan die een staplek dichtbij de zee heeft, geeft een inrichting met beige en blauwe tinten een mooi effect. Een muurdecoratie van een ondergaande zon in de zee en schelpenkettingen maken het geheel af.

Leuke sierkussens

Sierkussentjes zijn niet alleen gezellig, maar ook heel praktisch in je stacaravan. Je kunt ze zowel binnen als buiten neerleggen en ze zijn ook ideaal te gebruiken als kussen om op te slapen voor eventuele gasten. Daarnaast zorgen de sierkussens voor een warme en gezellige sfeer.

Er zijn vele leuke kussens te koop, in alle soorten en maten. Als je handig bent kun je van een leuk stofje de kussens zelf maken. Je kunt hetzelfde stof ook gebruiken voor de gordijnen of de bekleding van een stoel of bankje. Dit zorgt ervoor dat de aankleding een geheel vormt.

Leuke sierkussens

Camping servies

Campingservies is meestal heel kleurrijk en voorzien van de leukste prints. Als je de tafel hiermee dekt, ziet dat er meteen knus uit. Omdat je stacaravan vaak maar beperkte opbergruimte heeft is het handig om campingservies aan te schaffen dat makkelijk stapelbaar is en dat je zowel binnen als buiten kunt gebruiken.

Fotolijstjes

Foto’s zorgen altijd voor een persoonlijke touch in je interieur en geven je meteen het gevoel thuis te zijn. Omdat een stacaravan vrij compact is, is er vaak te weinig ruimte om ergens grote fotolijsten te plaatsen. Kleine lijstjes met daarin een vrolijke en actuele foto kun je altijd wel ergens neerzetten of hangen. Vervang de foto in het lijstje regelmatig voor een nieuwe foto, dit geeft een verrassend effect.

Ga voor groen

Niet alle planten zijn geschikt om in je stacaravan neer te zetten. Vooral planten die veel verzorging nodig hebben zijn niet ideaal omdat je niet dagelijks in je stacaravan aanwezig bent. Een vetplant of cactus vraagt minder verzorging en is daarom wel een ideale keuze voor in je stacaravan. Ook een mooie bos bloemen fleurt de caravan enorm op. Ook buiten is het een aanrader om op het terras een of meerdere mooie bloempotten met plant neer te zetten.

Inrichting van het terras

Maak van je vakantieverblijf een geheel door voor de inrichting van het terras dezelfde stijl aan te houden als het interieur binnen. Een aantal comfortabele stoelen met een leuke tafel vormen al een mooie basis. Voor op tafel is een hip tafelkleedje leuk. Het is handig om een tafelkleed te kopen dat waterafstotend is, dan kun je het kleed altijd fijn buiten laten liggen.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply