40

Zo maak je een Hollywood thema in huis

Kom je er maar niet uit en heb je geen flauw idee welke stijl jij nu tof vindt voor jouw woning? Misschien is een Hollywood thema in huis wel iets voor jou! Het combineert verschillende fragmenten van zowel de industriele, klassieke als moderne woning en brengt het samen in een ongelooflijk tof geheel. Daarnaast is dit interieur thema erg makkelijk door te voeren in verschillende ruimten. Van badkamer tot woonkamer; alles Hollywood! Met deze tips maak jij een Hollywood thema in huis.

een Hollywood thema in huis

 

 1. Print en schilderij

  First things first: een Hollywood thema is natuurlijk niets zonder beroemdheden aan de muren. De manier waarop je dit doet is daarentegen een ander verhaal. In plaats van saaie fotolijstjes naast elkaar te hangen kun je eens creatief aan de slag gaan. Print de Hollywood sterren op canvas en maak een grote thema muur, of print ze op mooie houten schilderijen en plaats ze door de woning. Met deze prints kun je het Hollywood thema gemakkelijk door de hele woning zichtbaar maken; iedere ruimte heeft minimaal 2 sterren nodig!

 2. Verlichting in thema

  Een van de grootste eyecatchers in een Hollywood woning zijn de lampen. Geloof het of niet, deze lampen zetten de toon van je Hollywood thema. Ga eens op zoek in verschillende webshops en winkels en vind lampen die het beste bij jouw Hollywood thema passen. Er zijn ongelooflijk toffe vloerlampen beschikbaar in de vorm van een spotlight – Google maar eens op ‘hollywood lampen’ en je vind gegarandeerd een lamp die in jouw woning past.

 3. Mirror, mirror on the wall

  Sterren moeten zich natuurlijk kunnen bewonderen: de aanwezigheid van voldoende spiegels is dan ook essentieel bij het Hollywood thema. Heb je voldoende budget tot je beschikking? Ga dan eens op zoek naar de officiele make-up spiegels (je weet wel, die met al die kleine lampjes aan de randen) en plaats deze op verschillende locaties in de woning.

 4. Kleuren en stijlen

  Maak vooraf een moodboard waarin je verschillende ideeën voor jouw Hollywood thema in terug laat komen. Je zal hier ook direct zien dat er verschillende kleuren en stijlen te onderscheiden zijn. Zachte, luxe taupe kleuren zijn erg populair, maar ook het donkere rood van de rode loper mag natuurlijk niet over het hoofd gezien worden. Maak het helemaal af met mooie, sierlijke planten in open ruimten.

Heb jij een Hollywood woning of heb je er ooit een gezien? Wat vind jij van dit thema?

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply