20

Zo geef je jouw badkamer een luxe uitstraling

Douchen, tandenpoetsen, voor de spiegel staan: het gebeurt allemaal in de badkamer. Al met al spenderen we hier dan ook een hoop tijd. Des te fijner is het als je tijd spendeert in een mooie ruimte. Vind je dat jouw badkamer wel wat vernieuwing kan gebruiken? Dan is het goed om op zoek te gaan naar inspiratie hiervoor. Ben jij gek op luxe badkamers? Dan kan het een leuk idee zijn om jouw badkamer een luxere uitstraling te geven. Dit is op verschillende manieren mogelijk. Hieronder zetten wij op een rij hoe je jouw badkamer een luxe uitstraling geeft.

Een vrijstaand bad of regendouche

Mocht je er voldoende ruimte voor hebben, is een vrijstaand bad een aanrader als je jouw badkamer een luxe uitstraling wilt geven. Dit kan een enorme eyecatcher zijn en straalt vrijwel meteen meer luxe uit. Naast een vrijstaand bad kun je ook nadenken over een regendouche. Een regendouche is in de afgelopen jaren enorm in populariteit toegenomen en past, net als een vrijstaand bad, perfect in een moderne badkamer.

Een vrijstaand bad of regendouche

Voeg goud toe

Zeg je een luxe uitstraling, dan zeg je goud. Deze kleur straalt luxe uit, waardoor het zeker goed is om te overwegen. Je kunt uitpakken door bijvoorbeeld voor een gouden kraan te kiezen, maar je kunt ook simpelweg wat gouden badkameraccessoires toevoegen. Met goud in de badkamer ziet het er automatisch al moderner uit!

Dimbare verlichting

Als je jouw badkamer een luxere uitstraling wilt geven, is het ook goed om te kijken naar de verlichting. Omdat je in een badkamer vaak beschikt over weinig lichtinval, is verlichting van groot belang. Er zijn natuurlijk verschillende soorten verlichting waar je uit kunt kiezen. Om meer sfeer aan je badkamer te geven en om het er luxer uit te laten zien, is het een aanrader om te kiezen voor dimbare verlichting. Je zou hierbij bijvoorbeeld kunnen denken aan dimbare inbouwspots. Doordat je deze verlichting kunt dimmen bepaal je zelf hoeveel licht je de badkamer geeft.

Een designradiator

Nog een manier om je badkamer luxer te maken, is het kopen van een designradiator. Niet alleen is dit functioneel om de ruimte op te warmen, ook zijn er designradiatoren in talloze soorten en kleuren. Je kunt hierbij kiezen voor een moderne variant die perfect past bij de rest van je badkamer.

Je badkamer een luxe uitstraling geven is op verschillende manieren mogelijk. Met deze dingen hierboven kun je al een heel eind komen, dus houd ze in gedachten!

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply