15

Zo creëer je een unieke badkamer

Een badkamer is een belangrijke ruimte in huis waar we onze dag beginnen en eindigen. Het is de plek waar we ons opfrissen en ontspannen, en daarom is het belangrijk om je badkamer een unieke uitstraling te geven die past bij je persoonlijke smaak en stijl. Heb je verbouwplannen of zoek je inspiratie om een unieke touch aan je badkamer te geven? In dit artikel geven we drie uitgebreide tips om een unieke badkamer te creëren.

Kies voor tegels met een bijzondere vorm

Tegels zijn een essentieel onderdeel van de badkamer en bepalen voor een groot deel de uitstraling van de ruimte. Als je op zoek bent naar een unieke badkamer, kies dan voor tegels die anders zijn dan de standaard, rechthoekige tegels. Er zijn talloze opties om uit te kiezen, zoals het trendy kitkat mozaïek, de tijdloze metro tegels, de speelse visschub-patronen, het klassieke visgraatpatroon, of zelfs hippe kleuren en tegels met een patroon van veren.

Kitkat mozaïektegels zijn kleine tegeltjes die in verschillende patronen gelegd kunnen worden, zoals een horizontale of verticale streep. Het geeft een eigentijdse en luxe uitstraling aan de badkamer. Metro tegels zijn langwerpige rechthoekige tegels met afgeschuinde kanten. Deze tegels werden vroeger veel gebruikt in de metrostations en geven een klassieke uitstraling aan de badkamer.

Visschub tegels zijn kleine, schubachtige tegeltjes die op een visgraatpatroon geplaatst worden. Dit zorgt voor een speelse, maar toch elegante uitstraling. Het visgraatpatroon is een tijdloos patroon dat voor zowel een klassieke als een moderne uitstraling kan zorgen. Het patroon kan gelegd worden met rechthoekige of langwerpige tegels.

Als je op zoek bent naar iets echt unieks, zijn tegels met hippe kleuren of tegels met een patroon van veren een geweldige optie. Deze tegels zorgen voor een speelse en opvallende uitstraling en zijn perfect voor een statement muur.

Met unieke tegels kan je de badkamer transformeren tot een prachtige, unieke ruimte die luxe en persoonlijkheid uitstraalt.

Kies voor tegels met een bijzondere vorm

Verlichting is sfeerbepalend

Verlichting is een essentieel element in elke badkamer, maar het kan ook gebruikt worden om een ontspannen sfeer te creëren. In plaats van alleen functionele verlichting, zoals plafondlampen en wandlampen, kun je met hanglampen meteen al een unieke sfeer aan je badkamer geven.

Een andere populaire trend is om LED-strips te gebruiken in de badkamer. Deze strips kunnen op verschillende plekken worden geïnstalleerd, zoals onder de rand van het bad of langs de muur. Het gebruik van LED-strips kan een warme en gezellige sfeer creëren in de badkamer.

Voeg groen toe

Planten in je badkamer zorgen niet alleen voor het ultieme wellness gevoel, maar ze kunnen ook de luchtkwaliteit in je badkamer verbeteren.

Er zijn talloze planten die geschikt zijn voor de badkamer, zoals varens, aloë vera en sansevieria. Het is belangrijk om planten te kiezen die gedijen in een vochtige omgeving, zoals de badkamer. Door planten op verschillende plekken in de badkamer te plaatsen, zoals op een plank of vensterbank, zorg je voor een groene touch aan je badkamer.

Een unieke badkamer op maat

In plaats van een standaard badkamer, wil je graag een unieke badkamer die past bij jouw persoonlijke stijl. Of je nu kiest voor unieke tegels, een opvallende kraan of een speciale douche, er zijn talloze manieren om een badkamer een persoonlijke touch te geven. Bij Laurens Badkamers kun je terecht voor een unieke design badkamer die volledig op maat wordt gemaakt naar jouw wensen en behoeften. Van een landelijke tot een moderne of luxe badkamer, bij Laurens Badkamers zijn de mogelijkheden eindeloos.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply