42

herten om zelf te maken

een hert als spijkerkunst via atelier haderer

een hert als spijkerkunst via atelier haderer

Ik heb al gezien dat er met kerst weer veel herten zijn om zelf te maken. Tja… herten zijn gewoon mooi en passen blijkbaar goed bij de winter en kerst. Vorig jaar heb ik rond kerst een voorbeeld gegeven om zelf een hertenkop te maken van afvalhout.
Dit jaar gaat deze trend dus gewoon even verder en omdat ik ze zo leuk vind heb ik een hertenparade voor je gemaakt. Hertenkoppen, rendieren, voorbeelden gemaakt van vilt of van papier én exemplaren van ijzerdraad of een mooie in spijkerkunst.

herten om zelf te maken

Heb je dus zin in een hertige kerst (pas op: ik bedoel hertig als versiering, niet als consumptie….) kijk dan even goed rond en kies een mooi exemplaar uit. Allemaal om zelf te maken.
Wil je liever wat anders maken voor kerst, zoals sterren of adventskalenders…. Kijk dan eens bij deze mooie kerststerren of print mijn free printable adventskalender uit. Neem vooral een kijkje op mijn pinterest-bord van kerst.

hertenkop als free printable via madame citron

hertenkop als free printable via madame citron

een hertenkop maken van ijzerdraad via instructables

een hertenkop maken van ijzerdraad via instructables

hert

een 3d hert om zelf te maken via contemporist

Bewaren

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply