free printable adventskalender

de free printable adventskalender

de free printable adventskalender

Altijd leuk om in de decembermaand een adventskalender te hebben. Vorig jaar heb ik zelf een kalender gemaakt van papier en heb ik er eentje weggegeven. Het is altijd leuk om anderen een plezier te doen. Daarom was ik dit jaar aan het broeden hoe ik nu eens iedereen een plezier kon doen. En zo is dit ideetje geboren… ik er gewoon eentje gemaakt die iedereen kan uitprinten en kan gebruiken….Je hebt alleen mijn pdf bestand¬†adventkalender2013¬† nodig.

de freeprintable adventskalender

Je kunt de kalender op 2 manieren gebruiken: als scheurkalender, je scheurt er iedere dag een strookje van af. Zo kun je zien over hoeveel dagen het kerst is. Of je gebruikt een knijper als aanwijzer, deze laat zien hoeveel dagen het nog duurt voor eerste kerstdag is aangebroken.
Je kunt de kalender eenvoudig in elkaar zetten.
1. Je print de pdf op dik papier, of je lamineert de print.
2. Je knipt de driehoek uit
3. Je plakt deze op de knijper
4. Je hangt het met tape op de wand en zet de knijper op de juiste plek
Klaar is Kees!

Veel plezier met de adventskalender… en vertel het gerust verder. Hoe meer hem gebruiken hoe beter!

de adventskalender als scheurkalender

de adventskalender als scheurkalender

adventskalender

adventskalender

adventskalender

adventskalender

Show Comments

2 Comments

  1. ILCITM 13 november 2013
    • Petra 13 november 2013
  2. Pingback: Advententskalender | Woonschrift 18 november 2013

Geef een reactie

Meer in advent calendar, adventskalender, free printable
labels om je kadootjes te versieren

Omdat deze week de 50.000 bezoekers op mijn blog geweest is en mijn zoon vandaag jarig is... is het tijd...

leuke crafts via mr printables

Ben je ook altijd op zoek naar leuke crafts? Vandaag zag ik in de VT wonen van november (leuk exemplaar!)...

adventskalender

adventskalender aan mijn muur... Ik ben er vroeg bij dit jaar... ik ben al helemaal in Kerstsfeer. De adventskalender hangt...

Sluiten