wintercollectie 2013 van Bloomingville

catalogus van bloomingville

catalogus van bloomingville winter 2013

Ik zag deze week de wintercollectie van Bloomingville voorbijkomen, maar wilde nog even niet aan de winter denken… Maar goed, toen ik beter naar de spullen keek, leken ze me zelfs ook wel aangenaam voor deze tijd…. Grrrrrrr

Als je goed kijkt naar de nieuwe collectie van dit Deense merk valt me op dat er niet schokkend veel verandert, maar de veranderingen zitten in de details. Ik vind de kleuren die ze gebruiken prachtig, maar wel wat grijs. ik zie pastels in combinatie met koper, vachten, geometrische vormen en hout. Hier en daar zie ik een flufje fluor, dus fluor gaat deze winter ook nog blijven… een leuk bericht! Bloomingville heeft ontzettend veel nieuwe kussens en vooral de accessoires en lampen hebben leuke kleine details.
Verder zie je nog steeds de quotes in schilderijlijsten en de boxen aan de wand en iets minder het glaswerk…. Je kunt de catalogus bekijken voor nog meer inspiratie…

fluor

Bloomingville-Autumn-Winter-2013 9047_610328708991393_1794673275_n 10.-Bloomingville-autumn-winter-2013

Bloomingville-Autumn-Winter-2013-6-480x330

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply