43

Wilde woontrend: dierenbehang

Wat een beestenboel! Deze woontrend is geweldig voor mensen die niet bang zijn om op te vallen. Of beter gezegd, mensen die het interieur op willen laten vallen! Met dierenbehang is elke kamer alles behalve saai. Het is een beetje chaotisch, maar nog steeds stijlvol. Je moet het gewoon durven en doen!

Tropisch apen behang

Heb je een kale muur in de woonkamer? Plak er een paar aapjes op! Natuurlijk niet letterlijk, maar met een gaaf behangetje. Het is een echte eyecatcher wat een simpele wand meteen opfleurt. Kleine tip: hang zo’n drukke print niet achter de tv. Dit kan best wel afleiden tijdens het kijken van een film. Kies een kleine muur uit (bijvoorbeeld bij de openhaard) en houd de rest van de ruimte rustig.

Stylish cheeta behang

Ook met een stel cheeta’s kun je de woonkamer een flinke make-over geven. Door te kiezen voor een donkerblauwe kleur, oogt het ook nog eens heel stylish! Dit seizoen zijn eigenlijk alle katachtigen populair. Panters, leeuwen, tijgers of jaguars: het is allemaal top! Je kunt deze dieren patronen eventueel ook subtiel terug laten komen in de woonaccessoires. Maar maak er geen complete dierentuin van.

Modern jungle behang

Geen dierentuin, maar wel een jungle in je huis. Dit soort fotobehang is ook geweldig voor in een kinderkamer! Je kunt dit thema doortrekken met rieten accessoires, een houten bed en een gave hangmat. En met zo’n opvallende muur hoef je niet eens veel tijd te besteden aan allerlei originele meubels.

Grafisch vogel behang

Misschien heb je er nog nooit over nagedacht, maar behang staat ook gaaf in de badkamer! Zo maak je van een standaard muur een heel kunstwerk! Combineer grafische vormen met kleurrijke dieren voor een unieke look. Je kunt hier uren naar kijken terwijl je in bad ligt! Check van tevoren wel even of het behang daadwerkelijk geschikt is voor vochtige ruimtes. Anders valt het er na een weekje al af. Dat is natuurlijk niet de bedoeling!

Romantisch flamingo behang

Hou je meer van over the top en romantisch? Ga voor flamingo behang! Dit zijn hele elegante beesten en ze hebben zo’n mooie zachtroze kleur. Het zou niet misstaan in een belachelijk duur designhotel. Dat gevoel wil je toch ook in je eigen woning? Deze vogels werken niet alleen goed in de badkamer, maar ook in de slaapkamer en de woonkamer.

Gucci reiger behang

Laten we dit artikel afsluiten met een knaller, namelijk dit roze Gucci behang. Ja, dat lees je goed. Gucci verkoopt zelfs modieus behangpapier! Je moet er waarschijnlijk wel even voor sparen, want de prijzen beginnen zo rond de $360. We mogen altijd blijven dromen, toch?

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply