40

Je interieur upgraden met fotobehang

We kennen het allemaal. Het hele huis is naar smaak ingericht maar na een bepaalde tijd wordt het toch een beetje saai. Soms ben je gewoon even toe aan iets anders. Nu kun je natuurlijk de verfkwasten uit de kast halen, dure schilderijen of canvas kunstwerken laten printen of nieuwe meubels aanschaffen. Maar er zijn gemakkelijkere manieren om je interieur een hele nieuwe look te geven.

Image result for behangexpert.nl fotobehang

Ga behangen!

Wat dacht je bijvoorbeeld van een nieuw behang? Door een enkele muur te bedekken met een passend fotobehang geef je met een handomdraai je interieur een compleet andere uitstraling! Of je nu je eigen vakantie kiekjes aan de muur wilt vereeuwigen, of liever voor een professionele stock foto gaat, er zijn tal van mogelijkheden en je kan er alle kanten mee op. Daarbij hoef je maar een paar uurtjes je handen uit de mouwen te steken, zonder al te hoog in de kosten op te lopen.

Tal van mogelijkheden

Wat behang nu onderscheid van bijvoorbeeld verf is het feit dat je er alle kanten mee op kan. Of je nu een faux stenen muur wilt, of een prachtige natuurfoto. Waar je bij verf enkel en alleen een mooie kleur kan kiezen, kun je met behang je hele interieur upgraden met een tal van creaties.

Fotobehang uit beeldbank

Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een professionele stock foto. Gemaakt door een professionele fotograaf, en aangeboden voor jouw gebruik! Het grote voordeel hiervan is dat de foto altijd in de juiste resolutie zal zijn om er goed uit te zien op een behang rol. Je kan kiezen uit duizenden bestaande afbeeldingen, gegarandeerd dat je een foto vind die perfect bij jouw wensen en interieur past.

Image result for behangexpert.nl fotobehang

Eigen afbeelding

Helemaal uniek is natuurlijk het kiezen van je eigen afbeelding. Of het nu een mooie familie foto is of een tof vakantie moment – je zal het in geen enkel ander huis tegenkomen! Binnen no time geef je zo je interieur meteen sfeer en een heel persoonlijk tintje.

Op thema

Je kan ook voor een leuk thema gaan. Kies bijvoorbeeld voor een vakantie look in je woonkamer en decoreer met souvenirs van alle landen die je hebt bezocht. Een professionele foto van een wit zandstrand tegen de zijwand en je waant je terug op vakantie. Of misschien ga je liever voor iets artistiek en kies je voor architectuur, kunst of portret fotografie. Met fotobehang kun je alle kanten op dus gegarandeerd dat je iets vind dat bij jou past!

Image result for behangexpert.nl fotobehang

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply