Wijnrek inspiratie: de mooiste wijnrekken van Instagram

Ben je nog op zoek naar een mooi wijnrek voor in huis? Dan komt dit artikel precies op het goede moment. We hebben een aantal toffe exemplaren gevonden op Instagram die we graag met je delen. Welke flessenrek spreekt jou het meeste aan? Laat het ons weten in een reactie!

Honingraat wijnrek van metaal

Een wijnrek dat zowel modern als sfeervol is – dat is deze industriële honingraat! Het staat prachtig in de keuken of op een bijzettafel in de woonkamer. Het werkt als extra decoratie in je interieur. Het design is vrij compact waardoor je het ook goed zou kunnen opbergen. Het is bijvoorbeeld een mooi wijnrek voor in een kast met glazen deuren.

Wijnpaal als stoere decoratie

Is wijn stiekem jouw tweede naam? Dan kan het wijnrek niet groot genoeg zijn! Met deze opvallende wijnpaal kun je een flinke voorraad tentoonstellen. Het idee is eigenlijk heel simpel, maar o zo gaaf. Zoals je ziet is het heel goed te combineren met een stoere stellingkast en een gekleurde wand.

Minimalistisch houten wijnrek

Liever een wijnrek met een klein formaat? Dan is dit design vast een goede match. Het zijn twee houten planken die de wijnflessen perfect in balans houden. Kies voor een minimalistisch wit wijnrek van hout of kunststof voor een neutrale look. Hierdoor kun je het makkelijk combineren met verschillende woonstijlen. Ook leuk om eens cadeau te geven!

Industrieel wijnrek met frame

De interieurwereld heeft voorlopig nog niet genoeg van de industriële stijl. Het is dus geen verrassing dat er ook een hangend wijnrek met staal en hout op de markt is. Dit ontwerp is niet alleen handig voor flessen, maar ook geschikt om een paar glazen aan op te hangen. Een wijnrek met steigerhout en een zwart metalen frame is eventueel ook zelf te maken. Het is geen klusje voor beginners, maar wel een heel interessant Do It Yourself project.

Modern wijnrek design

Dit moderne wijnrek van ijzer is tegelijkertijd een groot wandrek. Hier kun je allerlei leuk woonaccessoires op neerzetten! Een wijnrek aan de muur neemt bovendien minder ruimte in beslag dan een groot rek op de grond. Het kan dus ook goed van pas komen in een kleine woonkamer. Style tip: leg niet het hele rek vol met flessen, maar probeer een paar plekken leeg te houden. Dit zorgt ervoor dat het geheel niet te rommelig en zwaar oogt. Maak het wijnrek daarnaast goed vast om vervelende ongelukken te voorkomen.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply