35

een werkplek met Denim Drift

werkplek denim driftHet is al een tijdje bekend dat Denim Drift de kleur van 2017 wordt. Colour futures legt uit dat er 4 onderliggende thema’s zijn die hen tot deze keuze bracht. In ieder geval is een van de onderliggende trends dat we veel meer thuis gaan werken…

de thuis werkplek

Meer en meer wordt ons huis de plek waar we zowel wonen als werken. Doordat we de grenzen tussen deze twee steeds blijven verschuiven, groeit de vraag naar een ruimte waar wonen en werken in elkaar overvloeien. We hebben een plek nodig waar we kunnen werken en het werk ook kunnen laten liggen als we willen ontspannen en lekker willen eten, praten en ontspannen.

ingrediënten voor een werkplek anno 2017

Om een prettige werkplek in te richten heb je een paar spullen nodig. Het is belangrijk om goed te zitten, denk hierbij aan een goede zithouding en de juiste hoogte. Ook is het belangrijk om je werkplek goed te verlichten, dan is werken minder inspannend. Niet alleen is licht belangrijk in de avonden, maar ook op donkere dagen wil je alles goed zien. Je kunt de werkplek op 3 manieren verlichten, bijvoorbeeld met licht van boven, indirect licht omhoog of met gericht licht van een bureaulamp. Bij directlampen kun je allerlei mooie lampen vinden die je boven je bureau kunt ophangen of op je bureau kunt zetten.

werkplek

Om je te inspireren een fijne werkplek te maken, een paar mooie ingrediënten.
* een bureau of kleine tafel, bijvoorbeeld deze stoere metalen bureau max
* een zachte comfortabele bureaustoel, bijvoorbeeld deze zachte OMG bureaustoel
* een planner om handig met je tijd om te gaan, bijvoorbeeld deze a4 planner
* accessoires en hulpje om sfeer te maken, denk bijvoorbeeld aan plantenof deze espresso maker
* goede verlichting om alles goed te zien, bijvoorbeeld deze schaarlamp anne bursk

Ik wil je nog wel een tip meegeven. Het is namelijk heerlijk om thuis te werken en zaken af te ronden, maar zorg ervoor dat je genoeg tijd neemt om ook aan je ontspanning toe te komen. ‘Tijd voor jezelf nemen is een keuze’.

Zou jij deze kleur bij je werkplek willen maken?

werkplek denim drift

werkplek met hanglamp bronq via directlampen

werkplek

een werkplek in Denim Drift met hanglamp Hella 

deim drift

een werkplek met de flexibele schaarlamp anne brusk

Bewaren

Bewaren

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply