28

Welke soort bank past het beste bij jouw stijl?

Wanneer je een nieuwe bank gaat aanschaffen zul je al gauw merken dat er veel soorten banken te verkrijgen zijn. Zo zijn er loungebanken, hoekbanken, loveseats en 2,3 of 4-zits banken. Elk van deze bank soorten hebben een verschillend zitcomfort, materiaal en mogelijkheden. In dit artikel lees je welke soort bank het beste bij jouw wensen en stijl past. 

De industriële stijl

Kenmerkend voor de industriële stijl is het robuuste karakter en het gebruik van bepaalde materialen, zoals metaal, beton en staal. Vaak wordt een industriële bank gecombineerd met deze materialen. Voor wie een stoere bank met een robuust karakter zoekt, in de industriële bank de perfecte optie! Dankzij de stoere vormgeving van de bank is het vaak een blikvanger in de woonkamer.

De industriële stijl

Landelijke stijl

Landelijke banken zijn trendy en staan bekend om hun sfeervolle en warme uitstraling. Een landelijke bank komt bijna in ieder interieur tot zijn recht, wat erg voordelig kan zijn als je het lastig vindt om de juiste soort bank te kiezen. Een landelijke bank kan worden gecombineerd met andere landelijke meubels of juist worden verwerkt in een moderne inrichting. Vaak wordt een landelijke bank gecombineerd met landelijke kleurtinten zoals, beige, grijs of bruin. 

De bank met een losse hoes is ook weer helemaal hip. De losse hoezen geven de bank een romantische look en zorgt daarbij voor een levendige en gezellige uitstraling. Daarnaast zijn losse hoezen makkelijk schoon te maken. Even in de wasmachine of langs de stomerij en hij is weer zo goed als nieuw.

Ben je op zoek naar een fijne plofbank met een warme, romantische uitstraling? Dan heb deze soort bank het ideale type voor jou!

Romantische stijl

Wat kenmerkend is voor een romantische bank is de warme, sfeervolle en sierlijke uitstraling. Vaak wordt een romantische soort bank gecombineerd met ronde vormen en zachtere kleuren. Ook hebben romantische banken vaak een extraatje, zoals gecapitonneerde armleuningen of chroom of brons gekleurde nagels. Deze finishing zorgt ervoor dat de bank een eigen klassiek tintje krijgt.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply