20

Wat zijn leuke cadeaus voor het interieur?

Het kan soms moeilijk zijn om een goed cadeau voor iemand te bedenken. Zeker als de ontvanger van het cadeau ook niet zozeer wensen heeft. Gelukkig weten we er wel raad mee: ga voor een cadeau voor het interieur! Daar heeft iemand immers altijd iets aan: het is leuk om het huis aan te kleden. Ook een kleinigheidje volstaat – het gaat om het gebaar. We zetten de leukste tips op een rijtje!

Bloemen cadeau doen

Bloemen cadeau doen

Bloemen zijn altijd een goed idee. Ze vrolijken een woning helemaal op! Zoek bijvoorbeeld bloemen uit in de lievelingskleur van degene die je wilt verrassen. Of misschien ken je zelfs de favoriete bloem. Bloemen bestellen kan tegenwoordig heel eenvoudig: je kunt ze zelfs als een pakketje door de brievenbus sturen. Zo kun je dus ook iemand verrassen als je niet langs kunt gaan!

Plant geven als cadeau

Naast bloemen denken we ook zeker aan planten als tof cadeau. Het leuke aan een plant is dat deze langer in leven blijft dan een bos bloemen: het is een blijvend cadeau. Je kunt uitpakken met een grote plant, maar daar moet iemand maar net de ruimte voor hebben. Denk anders aan een klein plantje: daar is altijd wel een plekje voor te vinden in huis. Kleine plantjes kun je tevens als cadeaus versturen, waarbij het als een mooi pakketje wordt samengesteld. Een gezellig kaartje erbij – en de verrassing is helemaal compleet.

Leuke vaas of plantenpot

Waar je bij een bloemetje of een plantje verder nog aan kunt denken? Een bijbehorende vaas of een plantenpot! Vaak geven we immers wel het groen, maar niet zozeer iets om het in te plaatsen. Mocht de ontvanger bijvoorbeeld nog maar kort op zichzelf wonen, is er niet altijd een passende vaas of pot aanwezig. Die kun je er meteen cadeau bij doen!

Mooie of grappige mokken

Een leuke mok is zeker een tof cadeau. Koffie of thee wordt er elke dag gedronken: dat maakt een mok dan ook zo’n goed idee! Of je nu gaat voor een stijlvolle mok of een grappige mok: het is aan jou om in te schatten wat het best past bij de ontvanger van het cadeautje. Een mooie mok is een leuke toevoeging aan het interieur. Als dat het belangrijkste uitgangspunt is, kun je je daar zeker op richten.

Fotolijstje voor het interieur

Een fotolijstje is een ideaal woonaccessoire. Het is een klein accessoire, passend op veel plekken in huis. Je kunt er natuurlijk ook een foto in stoppen die een mooie herinnering oproept! Denk aan een vakantiekiekje of gewoon een gezellige selfie van jullie samen.

Kaarsen cadeau doen

Ten slotte kun je denken aan kaarsen als een mooi cadeau. Zeker in de herfst- en wintermaanden maak je iemand daar blij mee! Maar wat ons betreft kunnen kaarsen het hele jaar door. Ga bijvoorbeeld voor een paar verschillende kaarsen: een dinerkaars en een stompkaars, in fraaie kleuren. Of pak juist uit met een overheerlijke geurkaars. Wat een feestje!

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply