27

Wat zijn de voordelen van buitenlampen met sensor?

Ben je op zoek naar verlichting buitenshuis? Kijk dan eens naar buitenlampen met een sensor! Er zijn veel verschillende soorten buitenverlichting om uit te kiezen, maar verlichting die automatisch aangaat is toch wel de handigste optie. Waarom dat zo is? Lees gauw verder: we vertellen je alle voordelen!

Energiebesparing met sensorverlichting

Buitenlampen zonder sensorverlichting staan al gauw urenlang achter elkaar aan. Ook als je zelf gewoon binnenshuis zit – misschien ben je nog aan het wachten op een gezinslid dat thuiskomt of ben je even vergeten om die lamp uit te doen. Met buitenlampen met sensor ga je voor een energiebesparende optie: de lamp gaat alleen aan wanneer dat nodig is!

Zo kun je door de tijd heen toch flink wat energie besparen. En dat is natuurlijk wel zo gunstig voor de portemonnee. Alle kleine beetjes helpen om minder energie te verspillen – en sensorverlichting past zeker in dat straatje. Wel zo handig!

Een gevoel van veiligheid

Buitenlampen met sensor

Een andere belangrijke reden om voor sensorverlichting te kiezen? Het zorgt voor een gevoel van veiligheid. Als er inbrekers bij je huis komen, schrikken ze op van het licht dat plotseling aan springt. En dat vergroot de kans dat ze er toch maar weer vandoor gaan. Een prettige gedachte.

Inbrekers komen het liefst op huizen af waar het donker is. Met de onverwachtse schijnwerpers op zich gericht zijn ze dan ook meestal meteen weer weg – ze willen immers niet gezien worden. Een belangrijke reden om voor sensorverlichting buitenshuis te kiezen.

Goed zicht bij buitenverlichting met sensor

Verlichting zonder sensor moet je zelf aan- en uitzetten om er gebruik van te maken. Als je dat eens een keertje vergeet als je een avondje de deur uitgaat, stap je in het donker je huis binnen. En dat is natuurlijk niet wat je wilt! Met sensorverlichting hoef je hier nooit meer bij stil te staan: de lamp gaat automatisch aan als je eronder verschijnt. En zo hoef je het aan- en uitzetten van de lamp nooit meer te plannen!

Ook als je onverwachts bezoek van familie of vrienden hebt, is dit ideaal. Je visite heeft zo namelijk altijd goed zicht bij je huis, ook als je niet bewust een lamp hebt aangezet. En dat is natuurlijk wel zo gastvrij. Tegelijkertijd kun jij zo meteen goed zien wie er voor de deur staat. Kortom: buitenverlichting met sensor is van alle gemakken en functionaliteiten voorzien!

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply