14

Wat zijn de mooiste soorten hoekbanken? 

Wil je een nieuwe bank kopen? We raden je dan zeker aan om eens te kijken bij de hoekbanken bij Woonsquare. Zo’n type bank is de laatste jaren mateloos populair, maar wist je dat een hoekbank tegenwoordig verkrijgbaar is in meerdere uitvoeringen. Hieronder noemen we een paar van de beste soorten die we zeker aanrader. 

Chesterfield

Als je houdt van het klassieke ontwerp van een achterbank met knopen, maar op zoek bent naar iets met meer ruimte om je uit te strekken, dan is een Chesterfield hoekbank misschien iets voor jou. Een Chesterfield hoekbank geeft je ruimte een tijdloze uitstraling met knopen aan de achterkant, aflopende armen en benen die de meubels van de vloer tillen. En omdat ze in elk formaat kunnen worden gemaakt, kunnen ze ook worden gebruikt om een ​​sterk design toe te voegen aan kleinere huizen.

Chaise

Als je een compacte hoekbank wilt, dan is een chaise longue wellicht precies wat je zoekt. Dit ontwerp biedt al het comfort van een hoekbank zonder de grote voetafdruk. Sommige chaisesofa’s hebben ook opbergvakken eronder – handige opbergruimte voor plaids, dekens, tv-afstandsbedieningen, speelgoed en tijdschriften. Verkrijgbaar in linkshandige en rechtshandige uitvoeringen, chaises-banken zijn zo comfortabel als je groenten voor een boxset wilt hebben. Dankzij hun compacte ontwerp passen chaise longues prachtig in combinatie met een voetenbankje of accentfauteuil in een grotere ruimte, maar zien ze er ook op zichzelf net zo stijlvol uit.

Ligbank

Ligbank

Heb je een televisieverslaafde (of twee) in je leven of iemand die urenlang van gamen houdt? Als het antwoord ja is, dan moet een relaxfauteuil bovenaan je boodschappenlijstje staan. Met een druk op de knop kun je achterover leunen en direct ontspannen met stoelen die naar achteren leunen. 

Schuin

Als je een lastige hoek moet vullen, een kamer met een onregelmatige vorm of op zoek bent naar iets extra speciaals, dan wil je een schuine hoekbank. Zo’n model biedt een flexibele zitgelegenheid die ideaal is voor eengezinswoningen waar velen van jullie willen relaxen voor de tv. Het idee is om een ​​bank te ontwerpen die perfect in je leefruimte past. Als je een grotere leefruimte hebt die gevuld moet worden of als je de meeste zitplaatsen uit je kleinere kamer wilt halen, overweeg dan een hoekbank onder een hoek.

U-vormig

Gemaakt om de grootste kamers te vullen, een U-vormige hoekbank is geweldig voor grote gezinnen, veel huisdieren en om in het algemeen rond te loungen. Het beste van deze U-vormige bank is dat ze twee hoeken hebben, waardoor het ieders favoriete plek is om te zitten. En er zullen discussies zijn over wie waar zit, maar dat komt uiteindelijk wel goed. 

Modulair

Wil je je zitmeubel helemaal opnieuw ontwerpen? Overweeg dan eens een modulaire hoekbank op maat. De maker helpt je bij het creëren van elke gewenste hoekbank. Modulaire hoekbanken bieden een grote flexibiliteit en zorgen ervoor dat je elke centimeter van je leefruimte maximaliseert. Bij een modulaire hoekbank bepaal je namelijk helemaal zelf de vorm en het formaat van de bank.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply