Hout in het interieur van je thuiskantoor

Hout is een materiaal vol karakter. Het brengt een warme sfeer in het interieur en je kunt er alle kanten mee op! Zo staat het bijvoorbeeld ook heel tof in je thuiskantoor. In dit artikel laten we verschillende mogelijkheden zien. Je doet niet alleen inspiratie op voor een landelijke interieurstijl, maar ook voor een moderne en industriële home office.

Stoer bureau van onbewerkt hout

Een houten bureau is misschien niet zo bijzonder, maar dit exemplaar valt zeker op in je kantoor! Het is een robuust meubelstuk met een stoere uitstraling. Er is gebruik gemaakt van hout met een onbewerkte look. (In veel gevallen heeft het bureaublad wel een beschermlaagje gekregen. Dit kun je even checken bij de details van het product of navragen in de winkel.) Door de toevoeging van het zwarte metaal is dit bureau een echte eyecatcher. Je kunt dit combineren met een industrieel interieur of juist met een frisse en lichte woonstijl voor een leuk contrast.

Foto: Voordeeldeuren.nl – CanDo schuifdeur

Houten schuifdeur in landelijke stijl

Hou je meer van de landelijke gezelligheid? Dan moet je zeker een houten schuifdeur in je thuiskantoor plaatsen. Met alleen deze aanpassing krijgt de hele kamer al een totaal andere sfeer. Kijk maar eens naar de lichtblauwe CanDo deur op de bovenstaande afbeelding. In een grote ruimte kun je kiezen voor een dubbele schuifdeur en in een kleine kamer is één deur al genoeg. Een schuifdeursysteem neemt bovendien minder ruimte in beslag dan een standaard draaideur. Het is dus decoratief en praktisch tegelijk! Op de website van Voordeeldeuren kun je nog veel meer informatie vinden over de CanDo deuren en de verschillende opties.

Modern bureau ontwerp van hout

Voor een moderne kantoorruimte kun je het ook iets eenvoudiger houden. Kies voor een strakke witte basis en laat alleen het minimalistische bureau opvallen. Een op maat gemaakte variant is het aller mooiste. Laat de pootjes onder het bureaublad weg en bevestig de houten plank stevig aan de muren. Een extra achterwand zorgt voor een stabiel geheel, maar ook voor een warme sfeer.

Abstracte wand van hout

Laat je creativiteit helemaal gaan en creëer zelf een abstracte wand. Gebruik hiervoor allemaal stukken hout in geometrische vormen. Je kunt dit soort kunstwerken natuurlijk ook ergens kopen. Of schakel een inspirerende kunstenaar in om samen een tof plan uit te werken.

Houten bureau met industriële look

Stoer, rauw en op en top industrieel. Dit houten bureau is perfect voor liefhebbers van een robuust interieur. Hang een grote houten plank met kettingen aan het plafond en bevestig de achterkant aan de muur. Je kunt het bureaublad ook laten rusten op stukken beton of een metalen onderstel. Verf tot slot de wand helemaal met krijtbordverf om het creatieve kantoor compleet te maken.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply