17

Wakker de liefde aan met een knus interieur

Zo creëer je een knus interieur in huis

Wil jij de liefde aanwakkeren met een knus interieur in huis? Er zijn verschillende manieren om jouw interieur een stuk knusser te maken. Denk bijvoorbeeld aan loveseats .Wij zochten uit welke meubels, materialen en accessoires er absoluut niet mogen ontbreken in een knus huis. Wil jij een knus interieur creëren? Lees dan snel verder voor onze leuke tips.

Plaats loveseats in de zithoek

Met de loveseats van Seats and Sofas heb je een fijne multifunctionele zitbank in de woonkamer. Een loveseat past perfect bij verschillende interieurstijlen en geeft de ruimte een erg knusse uitstraling. Je kunt een loveseat natuurlijk ook in de slaapkamer of kinderkamer neerzetten en zelfs op kantoor. Het formaat is ook zeer aangenaam, omdat je met 2 personen op het bankje kunt zitten. In vergelijking met een tweezitsbank neemt deze bank veel minder ruimte in beslag. Ideaal als de ruimte zelf ook vrij klein is.

Gebruik warme materialen

Wil je een knusse uitstraling in huis, dan kun je het beste kiezen voor een combinatie van zowel koele als warme materialen. Gebruik hierbij vooral warme materialen en zorg dat deze de overhand hebben. Kies voor een koele gietvloer in combinatie met een wollen vloerkleed of plaats een gave metalen kast in de woonkamer gecombineerd met houten meubels.

Ga voor sfeervolle en zachte accessoires

Ga voor sfeervolle en zachte accessoires

Ook accessoires mogen niet ontbreken in een knus interieur. Koop warme plaids voor over de bank en zet mooie geurkaarsen en kandelaars in huis neer. Maak de bank af met extra zachte sierkussens en plaats ook een poef en wat kussens op de vloer. Een vloerkleed mag hierbij zeker niet ontbreken. Ga voor een wollen vloerkleed of kies voor een ander zacht vloerkleed. Er zijn diverse soorten vloerkleden verkrijgbaar, waardoor je er altijd wel eentje zal vinden die precies bij jouw interieurstijl past.

Kies voor de juiste verlichting

Bij een knusse inrichting hoort ook de juiste verlichting. Zorg ervoor dat je bestaande verlichting ook aangesloten is op een dimmer en pas verschillende lichtbronnen toe. Ga voor een hanglamp met verschillende lichtjes, tafellampjes en een mooi lichtsnoer. Maak bij voorkeur gebruik van Led lampen, zodat je zeker bent van verlichting die het langst mee zal gaan.

Ga aan de slag met onze tips en creëer jouw eigen knusse interieur in huis. Wij wensen je veel succes!

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply