33

voordelen van een schuifpui aan je veranda

schuifpui

buiten en binnen wordt één, foto via welke

Dit jaar zien we dat ‘binnen en buiten’ en de verbinding daartussen belangrijk wordt. We willen graag meer buiten leven en ervan genieten. Geen slecht idee, moet ik zeggen.
Het heeft veel voordelen als we de buiten ruimte multifunctioneel maken. Je ziet dat er aan veel huizen tegenwoordig een overkapping of veranda gemaakt wordt. Als je een veranda hebt wil je daar veel en lang van genieten. Maar.. we wonen in Nederland en soms zit het weer mee en soms zit het tegen. Soms waait het hard of is de temperatuur net te laag om buiten te zitten. Je kunt ook eenvoudige glazen schuifdeuren in je veranda plaatsen, dat biedt een paar voordelen:

 

met een schuifpui binnen en buiten verbinden

De natuur maakt ons rustig, dus dat is helpend in deze drukke tijd. Het is heerlijk om op een koude dag vanuit een warm terras te genieten van het uitzicht in je tuin en op een warme dag de schuifpui open te zetten en te genieten van de lekkere temperatuur. Wie wil dat nu niet… naar buiten kunnen lopen met thee, leesvoer en een gezellig kaarsje en te genieten van je ‘buiten’, ook al is het net iets te koud…

 

met een schuifpui veel lichtval in huis

De schuifpui is vaak groots, waardoor het terras een open gevoel blijft houden. Door deze openheid kan er veel licht naar binnen blijven vallen en dat is altijd prettig… daar houden we wel van.

 

Kortom.. hou je van buiten zijn en heb je (bijna) een veranda waar je lang van wil genieten.  Dan is het handig om eens te overwegen of een eenvoudige glazen schuifpui je kan helpen om langer gebruik te kunnen maken van je terras. Klinkt aantrekkelijk toch?

schuifpui

een heerlijke binnen en buiten plek via style-files

schuifpui

een terrasoverkapping met glazen schuifdeuren via wonen.nl

Show Comments

2 Comments

  1. moneymakingnoobs 25 april 2016
    • Petra 25 april 2016

Leave a Reply