39

Verhuistips van een studentenbedrijf

Wil je naar of uit Amsterdam verhuizen? Hou je wel van die gezellige drukte? Veel mensen denken dat het financieel niet haalbaar is. Maar dat hoeft zeker niet waar te zijn. Een studenten verhuisbedrijf uit Amsterdam helpt je voor een goede prijs naar een nieuwe locatie. Zij kunnen je voorzien van alle benodigde verhuismaterialen, zoals verhuisdozen en een verhuiswagen. Wij vertellen je hieronder graag meer over verhuizen en geven je ook enkele verhuistips!

Alles op een rijtje

Voordat je daadwerkelijk gaat verhuizen kan het je een hoop stress besparen door op tijd te beginnen met de voorbereidingen. Denk bijvoorbeeld aan de volgorde van het inpakken van je inboedel. Je kunt het beste beginnen met de spullen die je niet vaak gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan kleding die je pas weer nodig hebt in een ander seizoen, of boeken die je niet vaak leest. Als je spullen in gaat pakken die je eigenlijk nog nodig blijkt te hebben, kan dit jou uiteindelijk een hoop onnodig zoekwerk opleveren. Je moet dan tussen alle dozen gaan zoeken naar wat je nodig hebt. Zonde van de tijd! Let hier dus goed op tijdens de voorbereidingen. Maak vooraf een planning van welke spullen wanneer ingepakt gaan worden. Houdt alleen voorwerpen achter die je nodig hebt tijdens het verhuizen. Een belangrijk ding om te onthouden is dat je bij het inpakken van je eigendommen een doos niet te zwaar bepakt. Als de doos te zwaar is, kan dit voor blessures zorgen bij de verhuizers of kost het je straks jouw eigen rug. Je kunt dit voorkomen door een combinatie te maken van zware en lichte spullen in één doos. Maak met de zware voorwerpen een ondergrond in de doos. Hierop kun je dan lichtere spullen leggen. Deze zullen tijdens de verhuizing dan minder gaan verschuiven en opspringen.

De kans is kleiner dat ze kapot gaan als ze goed zijn verpakt. Als je tijd wilt besparen kan je ervoor kiezen om elke nieuwe kamer in je nieuwe woning een code of kleur mee te geven. Deze code of kleur kan je ook op de verhuisdozen zetten.

De verhuizers kunnen zo snel zien waar de verhuisdozen binnen jouw nieuwe woning geplaatst mogen worden. Meet alles in de nieuwe woning goed op, zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan als meubels niet door de deuropening of het trappenhuis kunnen. Dit is tijdens de verhuizing zeer vervelend om te constateren en brengt bovendien stress met zich mee. Als blijkt dat niet alle grote meubels op een normale manier het huis in kunnen, kan er gebruik worden gemaakt van een verhuislift. Hiermee kunnen de student verhuizers jouw meubels door een raam op de bovenverdieping van jouw woning krijgen. Zo wordt zelfs het verhuizen van een wasmachine naar een bovenverdieping een fluitje van een cent.

Student verhuizers uit Amsterdam

Als je graag geholpen wilt worden met jouw verhuizing, kan je een studenten verhuisbedrijf vragen. Dit heeft als voordeel dat je een hele goedkope verhuizing kunt realiseren. Deze verhuisservice is 24 uur per dag te bereiken, 365 dagen in het jaar. Je kunt op de site een offerte aanvraag doen. Op basis van jouw oude en nieuwe adres, de hoeveelheid inboedel en het type huis, wordt er een prijsindicatie gegeven. Hoe meer informatie je invult, hoe preciezer de offerte aansluit bij jouw wensen. Het is ook mogelijk een bedrijfsverhuizing door studenten te laten uitvoeren. In dit geval vult je ook de gegevens in die bekend zijn. Je kunt altijd contact opnemen als je hierbij graag geholpen wordt.

De verhuizers kunnen bij volledige informatie goed inschatten wat voor verhuiswagen en verhuismaterialen er nodig zou zijn. Zo weten de student verhuizers exact waar ze aan toe zijn. Als je alles hebt ingevuld krijg je de offerte diezelfde dag nog opgestuurd. Op de afgesproken datum en tijd staan de verhuizers bij je voor de deur. Zij zullen zich aan alle afgesproken tijden en afspraken houden omtrent de verhuizing. Enkele tips om te besparen bij jouw verhuizing:

  • Kijk of je zelf nog verhuizers kunt regelen, er hoeven dan minder student verhuizers mee te komen op de verhuisdag;
  • Probeer zoveel mogelijk zelf te demonteren en gereedschappen zelf in huis te halen;
  • Wil je het jezelf makkelijk maken? Dan heb je ook de keuze om alles te laten doen door de verhuizers. Van inpakken, tot weer aansluiten in het nieuwe huis. Als je kiest om de verhuizing volledig uit handen te geven, kost het je natuurlijk wel meer geld. Maar veel minder stress en dat is ook wat waard! Om de verhuizing zo voordelig mogelijk te maken, kun je zoveel mogelijk voorbereidingen al zelf treffen.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply