37

Vereeuwig je foto of schilderij in een mooie lijst

Er zijn van die momenten in je leven die je graag wilt vastleggen door middel van een foto. Bijvoorbeeld een foto van een reis, van je trouwdag of van een diploma uitreiking. Om deze foto een speciale plekje aan de muur te geven, ben je al een tijd op zoek naar de perfecte lijst. Helaas is het vinden van de perfecte lijst geen gemakkelijk klus. Veel winkels bieden lijsten in standaard maten, van standaard materialen en in standaard kleuren. Natuurlijk biedt dit in de meeste gevallen uitkomst, maar als je je foto iets extra’s wilt geven kun je ook kiezen voor een speciale lijst op maat.

Lijst op maat

Is je zoektocht naar de perfecte fotolijst op niets uitgelopen? Kies dan voor een lijstenmaker die voor jou een fotolijst op maat kan maken. Je kunt jouw wensen aan de lijstenmakerij doorgeven. Misschien hou je van modern of juist van antiek? De lijstenmaker kan de lijst in alle soorten en materialen realiseren. Hou jij van hout, aluminium, kunststof of misschien zelfs zilver? Kies je voor zwart, een kleurtje of juist voor wit? De mogelijkheden om jouw perfecte lijst te ontwikkelen zijn eindeloos.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan op Lijstenmaker.nl.

De lijst ophangen

Hoewel het een gemakkelijke klus lijkt, is het ophangen van een lijst niet altijd een makkelijk karwei. Misschien heb je betonnen muren, waardoor het niet mogelijk is om in de muur te boren met je eigen boor of mag je van je huisbaas helemaal niet in de muur boren. In zo’n geval kun je een klusjesman bellen die jou helpt met het ophangen van jouw unieke schilderij. Het bevestigen van een lijst aan de muur vereist de nodige nauwkeurigheid. De lijst moet op de juiste plaats worden bevestigd, recht opgehangen worden en bovendien goed zijn bevestigd. Je wilt natuurlijk niet dat jouw op maat gemaakte lijst naar beneden komt!

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply