21

Twee apparaten om je tuin compleet te maken

De Livington Instant Heater en de Hammersmith Bionic Burner zijn twee tuinaccessoires die je kan gebruiken voor een compleet ingerichte tuin. De livington instant heater is de ideale manier om je terras of patio snel te vervolledigen, terwijl de hammersmith bionic burner een unieke aanvulling op je exotische tuin is. Deze twee apparaten hebben 1 ding gemeen en dat is hitte. Verder zijn de twee apparaten compleet verschillend, maar zullen ze het tuinleven enorm verbeteren.

Wat doet een Livington Instant Heater?

De instant heater is een thermische verwarming die je plaatst op de grond. De livington instant heater absorbeert hitte van buiten en zal dit transporteren naar haar omgeving, waardoor er direct warmte ontstaat in de ruimte. De livington instant heater kun je aan het plafond van een overkapping hangen of op een statief plaatsen zodat je deze gemakkelijk kunt verplaatsen wanneer je dit wilt.

De heater heeft een infrarood functie die gericht het lichaam verwarmt zonder warmte te verspillen. Ook beschikt de heater over een bewegingssensor zodat deze automatisch aangaat wanneer je in de ruimte aanwezig bent. De livington instant heater is de ideale manier om je terras of patio snel te vervolledigen.

Wat doet een Hammersmith Bionic Burner?

Wat doet een Hammersmith Bionic Burner

Met dit apparaat kun je ongewenst onkruid verwijderen tussen tegels in de tuin. Het apparaat verband het onkruid tot in de wortels. Het onkruid zal in eerste instantie niet meteen verkleuren. Dit komt omdat het tot diep in de wortels aangetast wordt waardoor het onkruid na een paar seconden zal loslaten. Wanneer dit gebeurt kun je het onkruid zo wegvegen. Dit is wat de Hammersmith bionic burner allemaal kan:

  • Verwijderd permanent onkruid
  • Verhit tot 650 graden
  • Vernietigd de celstructuur
  • Beschikt over een kegel mondstuk die langdurig onkruid zorgvuldig onkruid verwijderd
  • Vrij van chemicaliĆ«n
  • Binnen 1 minuut opgewarmd
  • Ook te gebruiken bij verf of lak verwijderen
  • Dient ook als aansteker voor openhaard

Kortom zijn deze twee tuinaccessoires een toevoeging van je eigen tuin. Tijd om vrienden uit te nodigen en samen gezellig op je veranda te genieten zonder dat je in de kou hoeft te zitten. Daarnaast kun je ze laten zien hoe netjes en mooi de tuin eruit ziet door het gebruik van een bionic burner.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply