44

Tuinspullen shoppen: dat doe je in het najaar!

De meeste mensen beginnen in het voorjaar met het voorbereiden voor de zomer. Zijn de tuinmeubels versleten geraakt, dan gaan ze ook pas als het mooi weer wordt op zoek naar vervanging. Dat is op zich wel logisch, want in de herfst heb je gewoon weinig tuinspullen nodig. Maar wist je dat het tuinspullen shoppen het beste in het najaar kan?

Goedkoop door aanbiedingen en opruimingen

Veel webshops en winkels die tuinspullen aanbieden, houden in het najaar opruiming. In het voorjaar komen er weer nieuwe hippe designs binnen en bovendien moet er vaak ruimte vrijgemaakt worden voor kerstspullen. Zodoende zie je in het najaar heel veel bijzondere aanbiedingen en kortingen langskomen. Met name wanneer de spullen onderhevig zijn aan modetrends is de kans groot dat ze goedkoop van de hand worden gedaan. Dat maakt het najaar de ideale tijd om eens rond te gaan snuffelen.

Moderne tuin

Welke tuinspullen koop je het best in het najaar?

Sommige tuinspullen worden in het najaar voordelig aangeprezen, andere niet. Zo zie je bijvoorbeeld dat loungesets niet zo heel veel in prijs verschillen gedurende het jaar. Dat gebeurt wél in winkels, maar niet in webshops. Tenslotte moet in winkels de ruimte weer anders ingedeeld worden. Maar tuinkussens zijn onderhevig aan modetrends en die worden dus in het najaar vaak in de aanbieding gedaan. Hetzelfde zie je met een parasol, die je ook heel goed in het najaar kunt aanschaffen. Natuurlijk is ook de kwaliteit belangrijk, dus het is verstandig om alleen in de betere winkels en webshops te kijken.

Parasol

Je nieuwe tuinspullen netjes houden tot de lente

Dat de winkels opruiming houden, is op zich logisch. Ze hebben die ruimte nodig voor andere dingen. Bovendien denken veel klanten dat het niet zo slim is om bijvoorbeeld tuinkussens te kopen in de herfst. Zouden die niet slecht worden in de winter? Toch valt dat reuze mee als je er goed op past. Tuinkussens kun je in een speciale hoes doen. Of je bergt ze droog op, bijvoorbeeld in een tuinhuisje of in de schuur. Voor parasols geldt dat je ze het beste zo kunt neerzetten of leggen dat de stof goed droog blijft. En tuinmeubels kunnen met goed onderhoud ook prima door de winter komen zonder schade.

Tuinkussens

Ben jij toe aan nieuwe tuinmeubels, aan kussens of een mooie parasol? Dan is het najaar vaak de ideale tijd om op zoek te gaan naar nieuwe spullen. Dankzij de opruimingen bespaar je soms meer dan de helft van het geld dat je er in het voorjaar aan uit zou geven! Zo kom je goedkoop aan mooie tuinspullen, die je natuurlijk best netjes kunt houden in de winter. In de lente zet je het allemaal buiten en ben je meteen klaar voor de zomer. Genieten maar!

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply