12

Inspiratie voor de leukste decoratie voor in huis

Een huis is echt pas af wanneer je decoratie toevoegt aan je interieur, hiermee zorg je ervoor dat je interieur gezelliger en persoonlijker wordt. Er zijn veel verschillende soorten decoratie die je kunt kiezen en hiermee hou je uiteraard rekening met je eigen stijl en die van je interieur, daarnaast is het ook leuk dat je kiest voor originele decoratie waarmee jij je onderscheidt. Met de onderstaande tips kun jij van jouw interieur met behulp van decoratie iets extra’s geven.

Kies voor een gaaf kunstwerk aan de muur

Bijna elke huis heeft wel een muur die aankleding kan gebruiken, kies bijvoorbeeld voor een gaaf kunstwerk aan de muur. Denk bijvoorbeeld aan een mooie canvas en wees niet bang om voor een groot exemplaar te gaan. Met een groot kunstwerk kun je echt een statement maken en dit geeft direct iets extra’s aan je interieur. Laat je kunstwerk nog meer opvallen door gebruikt te maken van schilderij verlichting, op die manier wordt het kunstwerk een ware eyecatcher.

Maak een fotowand

Met foto’s kun je een interieur heel veel persoonlijkheid geven, vooral wanneer je kiest voor eigen gemaakte foto’s van bijvoorbeeld je dierbaren of herinneringen van vakanties of andere gelegenheden. Laat een aantal foto’s afdrukken in diverse groottes en plaats deze in verschillende fotolijsten die je aan de muur kunt hangen voor een speels effect. Hou je meer van strak, kies dan voor foto’s in dezelfde grootte en kleuren voor meer rust en eenheid.

Ga op zoek naar een unieke plant

Planten zijn een leuke aanwinst voor je interieur en helemaal als je op zoek gaat naar een unieke plant die niet iedereen in zijn of haar huis heeft staan. Unieke planten zijn bijvoorbeeld de Pilea Mojito en Caladium lindenii. Maak je plant nog extra bijzonder door te kiezen voor een leuke pot of mand en zet de plant op een plek neer waar het gezien mag worden!

Koop een mooie vloerkleed

Koop een mooie vloerkleed

Ook een mooi vloerkleed die in het oog springt kan een leuke toevoeging zijn aan je interieur. Wil je iets unieks koop dan een vloerkleed met een opvallende print, met veel kleur of in een bijzondere vorm. Tegenwoordig zie je steeds meer vloerkleden in ronde en ovale vormen en dit is nét iets origineler dan een rechthoekige vorm die bijna iedereen in huis heeft liggen.

Wees zelf creatief

Ben je zelf creatief, daag je zelf dan uit om zelf iets leuks te maken voor in huis. Door zelf iets te maken zorg je voor meer persoonlijkheid in huis en heb je echt iets unieks. Koop bijvoorbeeld een blanco canvas en maak zelf een kunstwerk met verf of ga aan de slag met een muurvuller voor een 3D kunstwerk. Ook is het leuk om een bezoek te brengen aan een kringloop en koop hier verschillende accessoires die je zelf kunt opknappen door bijvoorbeeld een likje verf. Op websites zoals Pinterest kun je genoeg inspiratie opdoen.

Tot slot, je interieur wordt een stuk leuker en gezelliger wanneer je decoratie toevoegt en helemaal wanneer je zorgt voor een persoonlijke touch. Met de bovenstaande inspiratie moet dit vast en zeker gaan lukken.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply