30

tuinmeubelen combineren is geweldig

tuinmeubilair

een plekje voor de bank in de tuin via trend alcro

De eerste prachtige lentedagen hebben we gehad en zeer waarschijnlijk heb je de tuinmeubelen weer uit het berging gehaald. Hoe zien jouw kussens er uit na weer een winter op zolder te hebben gelegen? Wanneer je een nieuwe tuinmeubelen wilt, maar je bestaande tuinset is nog mooi, dan kun je ook kijken of je er iets bij kan kopen. Combineren is geweldig, daarmee krijg je een speels effect.

 

In de steigers

Een van de trends die wel heel stoer is, zijn meubelen met industriƫle look. Een tafel met een frame van steigerbuizen en houten planken staat fantastisch op het terras. Een lange tafel waar je met je vrienden op warme zomeravonden door kan brengen, die wel tegen een stootje kan. Super!

tuinmeubelen combineren

een tafel om zelf te maken via 4man1lady

Maak het zelf

Geen meubelstuk is zo eenvoudig zelf te maken als een tafel van steigerhout en buizen. Je bedenkt hoe je tafel er uit moet komen te zien, bepaalt welke materialen hiervoor nodig zijn en nadat je de benodigde spullen hebt aangeschaft, kun je beginnen. Deze tafel kun je ook in je eigen stijl schilderen, zo krijg je een geweldige tafel met een ziel die je nooit meer kwijt wil.

 

niet handig

Het lijkt altijd zo eenvoudig om zelf een bank in elkaar te zetten, maar het kan ook zijn dat je bij een bouwpakket van een boekenplank ooit al materialen overgehouden hebt, dan is dit niks voor je. Ben je zelf niet zo creatief, begin er dan ook niet aan, dat levert alleen maar onnodige frustratie op. Gelukkig is er heel veel keuze voor de zomer en kun je ook gewoon je creativiteit kwijt in het uitkiezen van een mooie set.

 

Tuinmeubelen combineren

Het is leuk om je meubilair af te stemmen met de inrichting van je tuin. Wanneer je een specifieke stijl hebt, kun je deze doorzetten in je tuinmeubels. Op Homingxl kun je ook kijken hoe je bij aanschaf van een nieuwe tuinbank de nieuwe stijl vervolgens in je tuin door kunt zetten. Zo ben je weer klaar voor de zomer!

tuinset

een tuinset in de zomerse tuin via gardenlovers

tuinmeubelen combineren

een bouwplan voor een hoekbank van steigerhout

gecomineerde tuinmeubelen

een zelfgemaakte schommel via momtastic

Bewaren

Bewaren

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply