37

trapverlichting helpt bij veiligheid in huis

Verlichting brengt niet alleen sfeer in huis, maar ook veiligheid… Als je bepaalde plekken in huis goed en effectieve verlicht, dan kan dit ongelukken voorkomen. Denk bijvoorbeeld eens aan de trap, daar zijn al veel mensen van af gevallen. Niets leuk (ik kan er over meepraten…). Met LED inbouwspots bij je trap komen twee belangrijke elementen van prettig wonen samen. Een goede trapverlichting maakt van een saai trapgat een stuk gezelliger en het het brengt meer zicht op wat je doet.

De gang en het trapgat zijn vaak moeilijke plekken om aan te kleden. Het is een plek waar je gewoon een paar keer per dag doorheen loopt en heeft vaak een lastige afmeting. Deze ruimte is natuurlijk niet heel belangrijk, maar toch verdient deze ruimte ook aandacht. Je kunt de hal of het trapgat een mooi kleurtje geven met behang, een verfje of een bijzondere tegel. Maar je kunt het trapgat ook bijzonder uitlichten.

 

trapverlichting

LED spots lenen zich bij uitstek voor het inbouwen, dit kun je in een bestaande of nieuwe trap verwerken. Je kunt in principe alle soorten inbouwspots gebruiken als trapverlichting, er is veel keus bij euroledschop.nl. Als je de treden goed wilt verlichten, kun je misschien beter de speciaal ontworpen LED trapverlichting voor de trap te kiezen. Deze verlichting kan bijvoorbeeld letterlijk tegen een stootje (van schoenen en de stofzuiger) en gaat oplichten als je de trap nadert. Handig!

Bewaren

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply