46

De tofste geometrische accessoires

Je ziet ze steeds meer in de winkels of interieurbladen; geometrische vormen. Een opkomende trend in 2017 en waarschijnlijk de interieurtrend van 2018. Het fijne van deze vormen is dat ze in ieder interieur passen. Je kan een klassiek of landelijk interieur een stukje eigen identiteit geven, je strakke moderne interieur perfect aanvullen, of je industriële interieur een boost geven. Daarbij heb je ze ook nog eens in alle soorten en maten, kun je er alle kanten mee op en kun je er enorm veel leuke creaties mee maken. Met deze toffe geometrische accessoires kun je dus heel gemakkelijk je interieur een stukje persoonlijkheid geven en de sfeer helemaal naar eigen hand zetten. De tofste geometrische accessoires voor je woning, vind je hier!

 1. Geometrische meubels

  Met wat speurwerk kun je veel hippe geometrische meubels vinden. Zo past een geometrische voetenbank of salontafel bijvoorbeeld in iedere woonkamer! Combineer ze met toffe kleuren aan de muur en geometrische accessoires om de look helemaal af te maken,.

  De tofste geometrische accessoires
  Bron afbeelding

 2. Geometrische accessoires

  Zodra je de IKEA, Xenos of Action binnenwandelt zul je gegarandeerd tientallen geometrische accessoires vinden. Of het nu een beeldje is, een schilderij, een toffe fotolijst, een fleece deken of een kussen hoes; de geometrische print komt overal in terug!

  De tofste geometrische accessoires
  Bron afbeelding

 3. Geometrische verlichting

  Vervang die Action en IKEA lampen eens door een hippe geometrische lamp. Ze zijn er in alle soorten en maten en passen in ieder interieur thuis. Of je nu voor een industriële draadlamp gaat, of voor een geometrische vloerlamp. Je kan de plank er haast niet mee misslaan!

  Tip: Als je dan toch een nieuwe lamp aanschaft, zorg dan ook meteen dat je LED verlichting gebruikt; dit scheelt je nogal op de energierekening en is hartstikke duurzaam!

  De tofste geometrische accessoires
  Bron afbeelding

 4. Geometrische wanddecoratie

  Je kan heel gemakkelijk en goedkoop je interieur verrijken met geometrische wanddecoratie. Voor het lage budget kun je dit al doen voor onder de 5 euro! Het enige wat je nodig hebt is een foto lijstje en een printer. Ga op zoek naar een toffe geometrisch print op witte achtergrond, print deze uit, lijst het in en hang het aan de muur! Om het nu helemaal leuk te maken kun je ook meerdere prints inlijsten en een muurcollage maken. Je kan dit zelfs nog combineren met wat DIY werk.

  De tofste geometrische accessoires
  Bron afbeelding

 5. Geometrisch DIY

  Mocht je nu niet teveel geld uit willen geven aan ditjes en datjes, dan kun je ook altijd nog zelf aan de slag! Je kan op een hele makkelijke, leuke manier een paar uur creatief bezig zijn met als uitkomst; enorm toffe geometrische creaties. Of je nu wanddecoratie wilt maken, of de handen echt uit de mouwen wilt steken en accessoires wilt maken. Je kan het zo groot maken als je zelf wilt!

  De tofste geometrische accessoires
  Bron afbeelding

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply