11

Tips voor handige bed accessoires

Iedere keer aan het einde van de dag is het weer tijd om lekker je bed in te duiken, maar wist je dat je naast dekens, kussens en de andere standaard dingen die bij een bed komen kijken ook nog andere accessoires hebt? Hieronder bespreken we enkele tips voor bed accessoires die jouw bed nog een stukje fijner kunnen maken.

Klamboe

Een klamboe kan een ontzettend handig accessoire zijn als je veel last heb van beestjes doordat je bijvoorbeeld het raam open laat staan ’s nachts. Ook als je op vakantie gaat naar het buitenland kan het erg handig zijn om een klamboe mee te nemen. Naast de normale klamboes heb je ook nog een klamboe 2 persoons xxl voor de grotere bedden.

Sierkussens

Je hebt natuurlijk je hoofdkussens, maar als je jouw bed er nog mooier uit wilt laten zien kun je er voor kiezen om er sierkussens op te leggen. Zeker als je overdag in je bed ligt om een film te kijken kunnen sierkussens ook nog eens fijn zijn om comfortabel tegen aan te zitten. 

Elektrisch deken

Wanneer het in de winter heel erg koud is in je huis en je niet de verwarming aan wilt zetten, dan kun je altijd nog kiezen voor een elektrisch deken. Hierin zitten elektrische verwarmingselementen die jou in de koude wintermaanden lekker warm kunnen houden. Kijk wel goed naar veilige elektrische dekens, je wilt natuurlijk niet dat je dekens in de vlam vatten ’s avonds als je lekker aan het slapen bent.

Bedtafel

Als je een liefhebber bent van films kijken in bed samen met een zak chips of een bak popcorn, dan is een bedtafel ideaal. Het is een uitklapbaar mini tafelblad waar je dus een glas drinken op kunt zetten, je lekkere snacks maar ook eventueel je laptop als je daar de films op wilt bekijken. Je hebt bedtafels die je op verschillende hoogtes kan zetten en sommige bladen zijn ook kantelbaar.

Ieders bed heeft wel lakens en kussens, maar wist je dat je je bed nog veel fijner kunt maken door middel van accessoires? Zo heb je bijvoorbeeld de klamboe die beestjes buiten het bed houdt, sierkussens voor mooie decoratie en extra comfort, een elektrisch deken die je warm houdt in de koude maanden en als laatste nog een bedtafel waar je je laptop, drinken of andere lekkere snacks op kunt zetten tijdens het kijken van bijvoorbeeld een film. 

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply