15

Tips om een unieke woonkamer te creëren

De woonkamer is een plek waar je veel te vinden bent en je tijd doorbrengt met je gezin, vrienden of familie. Dit moet ook de plek zijn waar jij helemaal tot rust komt en waar je helemaal op je gemak kunt zijn. Ben jij klaar voor verandering in huis en wil jij een unieke look creëren? Lees dan snel deze blog verder voor de beste tips.

#1. Thema en kleur

Allereerst is het goed om te kijken naar een kleur of een thema in huis. Denk goed na over wat er bij jouw stijl past qua kleuren en creëer een thema in huis. Ben jij bijvoorbeeld gek op het strand? Kies dan voor een strandthema dat je af en toe terugziet in huis. Maak bijvoorbeeld een schelpenketting van alle gevonden schelpen op een strand en ga voor meer accessoires in de kleur blauw. Op die manier voer je een thema door en zorg je voor een unieke en persoonlijke touch in huis.

#2. Eyecatcher

Door middel van een blikvanger in de woonkamer kun je ook een unieke ruimte maken. Denk bijvoorbeeld aan een mooie grote hangende lamp of een bank in een felle kleur. Een ander idee is om te kiezen voor wandbekleding. Dit staat uniek en is heel mooi aan de muur. Daarnaast is het ook origineel, omdat je het niet in een doorsnee woonkamer ziet. Hoe gaaf staat deze wandbekleding op deze onderstaande foto?

Eyecatcher

#3. Persoonlijke items

Zoals je net al kon lezen zijn persoonlijke items in huis ook een toevoeging. Zorg ervoor dat je foto’s met een betekenis hebt staan, souvenirs van belangrijke mensen om je heen of mooie erfstukken bijvoorbeeld. Op deze manier heb je items met een betekenis in huis en kun je er vaak naar kijken.

#4. Kunst

Kunst

Kunst is ook iets persoonlijks en dat maakt de woonkamer uniek. Er zijn diverse soorten schilderijen en dat maakt het interessant. Ga eens naar een galerij, kies een prachtig schilderij uit en hang deze op een mooie plek in de woonkamer op. Gegarandeerd dat je hier blij van wordt en dat het sfeer toevoegt in de ruimte. Tip: op verschillende plekken kun je nu ook kunst huren, je betaalt per maand een bedrag en als je het wil inruilen kun je dat doen voor een nieuw schilderij! Op die manier kun je gemakkelijk wisselen en hoef je niet één keuze te maken.

Genoeg manieren om jouw woonkamer tot een unieke plek te maken. Succes met het toevoegen van de juiste accessoires, meubels en kleuren!

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply