36

TIP! Verduisterende plisségordijnen in je slaapkamer

Het is officieel zomer en dat betekent dat het ’s avonds vaak nog licht is voor je gaat slapen. Erg lastig wanneer je het liefst in het pikkedonker slaapt en door de lichte ruimte niet in slaap komt. Vervelend! Je merkt dat je raamdecoratie in het voorjaar en de zomer niet genoeg verduistert. Dat kan beter! Vandaag wil ik je graag onze liefde voor plisségordijnen laten zien, die perféct zijn voor het verduisteren van de slaapkamer.

Stijlvol & praktisch!

De grote kracht van plisségordijnen is dat ze ontzettend veelzijdig zijn. Ze zijn geschikt voor de meeste raamtypes, zijn stijlvol, geven veel sfeer en kun je door je hele huis plaatsen. Verduisterende plisségordijnen zijn door hun stof en structuur perfect voor in de slaapkamer. Een groot voordeel is dat ze isolerend werken en in de zomer de slaapkamer lekker koel houden en geluiddempend werken wanneer de buren een feestje hebben.

Plisségordijnen slaapkamer

Top down of top down, bottom up

Ik hoor je denken: wat zeg je nou? Bij plisségordijnen maak je de keuze tussen een top down bediening of een top down bottom up bediening. Bij een top down bediening  verschuif je het plisségordijn naar beneden voor de gewenste verduistering. Bij een top down bottom up uitvoering kun je het plisségordijn van boven naar onder brengen en van onder naar boven. Het is maar net wat jij handig vindt!

Geschikt voor elk type raam

De veelzijdigheid van plisségordijnen komen ook terug bij het type raam. Plisségordijnen zijn namelijk geschikt voor standaard ramen, draai-kiepramen en dakramen. Perfect voor een slaapkamer op zolder of een slaapkamer met draai-kiepramen waar het plisségordijn ingespannen wordt op het raam en het raam gemakkelijk te openen of te kantelen is, het plisségordijn beweegt dan lekker mee!

Plisségordijnen slaapkamer1

Door maatwerk past het altijd!

Overtuigd? Veneta.com is online specialist in raamdecoratie (en plisségordijnen) op maat. Vraag gratis kleurstalen aan om een kleurkeuze te kunnen maken die past bij de kleuren in je interieur of vraag een adviesafspraak aan en ontvang kosteloos een specialist aan huis die je helpt met jouw zoektocht naar de perfecte raamdecoratie.

Heb jij al plisségordijnen  in huis en hoe bevallen ze?

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply