23

Meer comfort in eigen huis met rolluiken

In je eigen huis wil je natuurlijk comfortabel kunnen wonen. Of je nu in een rijtjeshuis woont of in een grote vrijstaande villa; we zijn allemaal op zoek naar optimaal comfort. Rolluiken dragen op een positieve manier bij aan je wooncomfort. Zo gaan rolluiken inbraak tegen, zorgen ze voor isolatie, zijn ze geluiddempend en bieden ze je natuurlijk veel privacy. Bovendien zal je nachtrust verbeteren doordat de rolluiken geen zon en licht binnenlaten. Heerlijk uitslapen gegarandeerd dus. En twijfel je of de rolluiken wel bij jouw woning passen? Daar is geen reden voor, rolluiken zijn namelijk verkrijgbaar in vele soorten, maten en kleuren. Zo is er dus altijd wel een perfect rolluik te vinden dat past bij jou en jouw woonwensen. 

Wat zijn de eigenschappen van rolluiken?

Het assortiment van rolluiken is dat laatste tijd enorm uitgebreid waardoor ze te krijgen zijn in vele soorten en maten. De luiken zijn vooral ideaal voor de slaapkamers en zolderkamers, maar ze kunnen natuurlijk ook op de benedenverdieping geplaatst worden. De luiken laten namelijk geen zonlicht door en zijn geluiddempend waardoor je heerlijk kan van je nachtrust kan genieten zonder gestoord te worden van geluiden van buitenaf. Echt heerlijk. Bovendien beschermen de luiken je privacy doordat niemand naar binnen kan kijken. En wil je daglicht en toch privacy? Dan zet je de luiken simpelweg op een tochtstand. Zo kan niemand naar binnen kijken maar heb je toch voldoende licht om je dagelijkse werkzaamheden uit te voeren. Naast de eigenschap dat de rolluiken veel privacy bieden zijn ze ook nog eens inbraak werend. Een potentiele inbreker moet namelijk moeite doen om de luiken open te krijgen of los te maken. Dit kost tijd en maakt doorgaans veel lawaai. Inbrekers willen dit niet dus ze zoeken dan graag een huis verderop zonder luiken. En wist je dat de luiken ook nog eens goed zijn voor je energierekening? De luiken zijn namelijk zeer isolerend zodat je de kou goed buiten kunt laten in de winter en in de warme direct zonlicht tegengaat. Zo zorg je altijd voor een goed en prettig klimaat in je leefruimtes. 

Van modern tot klassiek

Van modern tot klassiek

Geniet van de vele voordelen van de luiken en laat je verrassen door de mogelijkheden. Kies jij voor een klassiek design? Of kies toch liever voor een wat meer moderne uitstraling? Echt alles is mogelijk door de vele kleursamenstellingen en designs. Zo kan je de rolluiken bijvoorbeeld laten wegwerken in het kozijn, maar je kan ook kiezen voor een klassieke kap die je huis wat meer uitstraling geeft. Afhankelijk van je wensen en behoeften en de stijl van je huis is er dus heel veel mogelijk. Welk materiaal je ook kies, met rolluiken heb je jarenlang plezier van de voordelen. De luiken zijn namelijk zeer duurzaam en gaan jarenlang mee. De investering die je doet maken de luiken dus echt wel waar. Laat je goed informeren en kies de luiken die het best bij jouw smaak en jouw huisstijl passen. 

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply