18

Tijd voor de housewarming party!

Het is zover, na maanden klussen is jullie huis af. Tijd om iedereen uit te nodigen. Vol trots wil jij je nieuwe keuken en badkamer tonen. Aan iedereen de toffe vloertegels in de gang laten zien. En ook de kinderkamers die je zo leuk hebt ingericht, vragen om bekeken te worden. Daarnaast is de tuin ook een pareltje geworden. Alle reden voor een housewarming party. Maak daarbij handig gebruik van de tuin. Zo zorg je ervoor dat het hele huis gezien wordt!

Start de rondleiding van boven naar beneden

Verwacht je veel mensen? Gezellig! Het is voor jezelf het meest handig als je eerst naar boven gaat. In veel huizen zal dit de zolder zijn. En wat als niet elke kamer af is? Is helemaal niet erg, het laat de potentie van het huis nog meer zien. Wie weet kun je zelfs wel vrijwillige klussers regelen door je rondleiding.

Probeer het huis wat op te ruimen en gezellig te maken. Koop een mooi boeket bloemen voor op de eettafel. Vers fruit in de fruitschaal in de keuken. Of een warme appeltaart die net uit de oven komt. Allemaal dingen om het huiselijke gevoel nog meer uit te stralen.

De rondleiding gaat van de bovenste kamer naar de onderste verdieping. Heb je een tuin? Dan eindigt de rondleiding niet in de keuken. Maar in de tuin. Het voordeel hiervan: je weet zeker dat je alles hebt laten zien. En een ander voordeel, alle gasten eindigen in de tuin. En daar in de tuin heb je meer ruimte. Maak er een ontmoetingsplek van, waar iedereen kan bijkletsen.

Handig die partytent!

Handig die partytent!

Over de rondleiding heb je controle. Het weer daar en tegen.. Dat kan in Nederland nog wel eens omslaan. Geen zorgen, een partytent biedt uitkomst. Deze is ideaal om gasten een feestelijk gevoel te geven. Daarbij zijn partytenten voor veel doeleinden bestemd. Van een zwemfeestje tot een ruimte waar lekkere hapjes en drankjes zijn.  

Op een housewarming wil je zo min mogelijk gedoe. Een partytent ziet iedereen binnen een mum van tijd op. Eenmaal klaar met het feest, kun je deze ook weer compact opbergen. Daarbij geeft een partytent voor jaren plezier. Wist je dat je met wat statafels en een paar kleine tentjes in de tuin meteen een feestelijk camping gevoel neerzet? Absoluut het proberen waard.

Aandenken aan jouw housewarming

Een housewarming vraagt om mooie herinneringen. Dit kan op veel manieren. Je kunt de gasten vragen om met een wegwerpcamera een favoriet gedeelte in huis te fotograferen. Eenmaal afgedrukt kunnen ze hier een wens opzetten. Of leg je favoriete wenskaarten neer met een pen. Wie wil kan hier wat opschrijven. Leuk om ergens in huis op te hangen!

Ook leuk is het vullen van een verjaardagskalender. Je vergeet geen verjaardag meer en gasten komen zeker terug in je huis! Of hang een blanco slinger op en laat iedereen op een vlaggetje een eigen spreuk of tekst zetten. Deze kun je bij een tuinfeest altijd weer buitenhangen.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply