37

steigerhout als sfeermaker in de tuin

steigerhout

een weelderige groene tuin via anneteshus

Tegenwoordig kan alles in de tuin. De materialen die je gebruikt zijn eigenlijk niet de trend, maar meer wat je doet in je tuin. Je ziet dat er eigenlijk 3 activiteiten dit jaar belangrijk zijn in je tuin.

1. Aandacht voor loungen

De wereld gaat snel en we rennen allemaal mee. Dit houden we gewoon niet bij en daarom is ontspannen ook een belangrijk ding geworden. Ontspannen doe je met een boek, met vrienden, met muziek of gewoon met jezelf

2. Samen beleven

Naast dat we graag in ons eentje tot rust komen, doen we ook graag dingen samen. De voorkeur gaat uit naar samen koken en eten. Bij de kookwerkzaamheden staat barbecue nog steeds bovenaan, maar pizza bakken en pruttel potjes op de kookkachel… zijn ook in de race. Het liefst vers en zelfgemaakt. Mjam!

3. Tuinieren

Je kunt je ook uitsloven in de tuin. Echte inspanning leveren aan het tuinieren of het moestuinieren. Zo maak je je wereld een beetje groener en kun je je eigen groente verbouwen. Het is hard werken, maar dan heb je wat. Sowieso is ontspanning na inspanning het fijnste, dus een goede combinatie in je tuin.

Zoals ik al vertelde, kunnen dit jaar veel verschillende materialen in de tuin, eigenlijk zijn het zijn meer de soorten meubelen die belangrijk zijn. Een mooie loungebank, een loungestoel, een lange tafel met stoelen of een handige buitenkeuken. Zelf hou ik van robuust en spreekt steigerhout erg aan. Bij steigermeubelsxl kun je leuke meubels van steigerhout vinden of meubels op maat laten maken… handig! Laat die zon maar komen!

steigerhout

een sterigerhouten buiten keuken via huisjekijken

steigerhout

nog een leuke buitenkeuken van steigerhout via mediacache

steigerhout

een DIY loungestoel via Karwei

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply