12

Soepel verhuizen? Deze 3 dingen kun je vooraf regelen!

De één is er dol op, de ander vindt het vreselijk; verhuizen. Het is iets waar natuurlijk het resultaat allesbepalend is, en daar doe je het voor. Toch is verhuizen wel iets wat een stuk soepeler gaat wanneer het goed geregeld is aan de voorkant. De ervaren verhuizer weet dit en regelt een aantal zaken vroegtijdig. Welke dingen dit zijn? Lees snel verder. 

1.      Altijd online 

Als er één ding is wat we tegenwoordig altijd zijn, dan is het wel online. We bellen, appen en mailen wat af. Van zowel de telefoon als via de pc, maar ook de tablet en zelfs de smart tv treffen we tegenwoordig in vele huizen aan. Daarnaast heb je natuurlijk nog de slimme innovaties in een huis, iets wat zij allemaal delen is dat ze ook internet nodig hebben. Zonder internet zitten is dan ook niet aan te raden. Daarom is tijdig internet afsluiten echt een must. Niet alleen om lekker je nieuwe interieur naar je vrienden door te appen, maar ook gewoon om alles direct te installeren. Ga dit dan ook niet een dag voor de verhuizing regelen, maar start hier tijdig mee. Scheelt een hoop frustratie! 

2.      Helpende hand 

Helpende hand

Het is vaak lastig om in te schatten hoeveel tijd en werk een verhuizing daadwerkelijk gaat vragen. In veel gevallen kost het meer tijd dan dat je in eerste instantie dacht. Daarom is het aan te raden hier vooraf hulp bij in te schakelen. Van het inpakken tot het echte verhuizen. De ervaren verhuizer weet namelijk dat de dagen voor- en tijdens een verhuizing behoorlijk chaotisch zijn. Dan wat extra hulp inschakelen is enorm aan te raden. Dit geeft jezelf rust en zo kun je een stuk beter overzicht houden op alles wat er gebeurt. Er komt op zo’n moment al genoeg op je af. Maar regel dit wel tijdig, echte vakmensen zijn drukbezet vandaag de dag.  

3.      Meubels en bedden 

Natuurlijk kun je naar de grootgrutter gaan waar het gaat om nieuwe meubels en bedden, maar wanneer je voor goede kwaliteit wilt gaan en bijvoorbeeld maatwerk dan kan het zomaar zijn dat er levertijd op je producten zit. Dit is vaak niet een weekje, maar soms wel maanden. Hetzelfde geldt natuurlijk voor de installatie van een keuken en/of badkamer. Zorg ervoor dat deze zaken ruim van tevoren worden geleverd en je ze alvast kwijt kunt in je nieuwe stekje. Dit scheelt weer in de hoeveelheid van spullen die je moet verhuizen, en ook dat je niet de eerste maanden noodgedwongen op de grond zit.  

Kortom, verhuizen is iets wat je gaandeweg je leven leert. Hoe vaker je gaat verhuizen hoe soepeler het ook gaat. Een nieuw huis kost geld, dus bespaar zeker niet op wat extra hulp hierbij. Het kan ervoor zorgen dat je verhuizing een stuk soepeler maar ook succesvoller verloopt. Het gaat wellicht er zelfs voor zorgen dat je schade kunt voorkomen. Zorg er ook voor dat je abonnementen tijdig overzet en hierbij is het tegenwoordig belangrijkste abonnement waarschijnlijk internet. Wanneer dit geregeld is zul je zien dat je al heel veel zaken kunt aansluiten en regelen.  

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply