41

slingers om zelf te maken voor jarige pubers

slinger

een slinger van shuttles via kittenhood

Vandaag wordt mijn zoon alweer 15 jaar. Phoe, wat vliegt de tijd….. Vroeger zeiden ze (nog zo) tegen mij: voor je het weet zijn ze groot. Nou: dat klopt dus!

keep calm

Toen de kinderen klein waren had ik een speciale verjaardagskoffer met allemaal feestelijke attributen erin gemaakt. In de feestelijke koffer zaten spulletjes om het verjaardagsfeest op te vrolijken. Een mooie stoffen feestmuts waar ik de cijfers kon aanpassen aan de juiste leeftijd. Een feestelijk servies, ballonnen, taartkaarsjes, slingers en een mooie verjaardagsbeker. Op die leeftijd vonden ze het maar wat leuk om de koffer te openen en hun verjaardag ermee te vieren. Maar helaas, deze koffer wordt niet meer gewaardeerd, de hoogste tijd voor nieuwe verjaardags-stuff.Want het moet er wel gezellig uitzien, vind ik dan!

 

slingers voor pubers

Daarom vandaag maar eens inspiratie voor een leuke slinger voor een jongenspuber van 15 jaar. Ik zal vanavond eens vragen welke hij uit gaat kiezen voor zijn verjaardag aanstaande zondag. Welke zal hij uitkiezen denken jullie?

slinger

een spannende slinger via homeandgarden

slinger

een vleermuizen slinger via vbdt

slinger

een vrolijke slinger van papier en een naaimachine via minieco

slingers voor pubers

een slinger gevouwen van oude kaarten via poppytalk

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply