29

riet en zeegras is de trend van 2017

riet

manden van waterhyacint via karwei

Het is een blijvende trend…. woonaccessoires gemaakt van riet en zeegras, bamboe en andere natuurlijke materialen. We houden tegenwoordig veel van open kasten, dat staat heel gezellig. Open kasten hebben één nadeel en dat is dat de kast snel rommelig wordt en je de spullen niet achter dichte deuren kunt zetten. Daarom ruimen we graag spullen op in bakken, dozen en manden, want: wat weg is wordt niet gezien 🙂

 

riet en zeegras

We zien veel manden en gevlochten woonaccessoires van riet en zeegras. Zo zie je veel manden, lampen rieten stoelen in het interieur verschijnen. Zo hebben we ook inmiddels ontdekt dat planten mooi uitkomen in een mand van zeegras en dat een aantal manden in een kast sfeervol en gezellig staan.
De woonaccessoires van deze natuurlijke materialen passen niet alleen bij en natuurlijke woonstijl, maar ze passen ook goed bij meerdere woonstijlen zoals de scandinavische woonstijl, de romantische woonstijl en de basic woonstijl.

Ik vind het wel mooi en sfeervol staan, om je te inspireren vind je hier een aantal voorbeelden van interieurs met deze natuurlijke woonaccessoires. Past het bij jouw interieur?

manden

een zelfmaakidee met manden via

manden en riet

een binnenkijker met veel riet via vt wonen

rieten en gras

een rieten bankje van de jassa collectie van ikea

manden en riet

manden van bloomingville via wehkamp

riet en zeegras

een kast uit de ikea jassa collectie    

riet en zeegras

planten in verschillende planten via

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply