48

positieve gedachten om uit te printen

een zeshoekige dobbelsteen met positieve gedachten

zeshoekige dobbelsteen met positieven gedachten

Al is iets klein, of juist heel groot…. feestelijk stilstaan bij een mijlpaal is altijd goed! Daarom ga ik er even bij stilstaan dat ik blij met met mijn volgers en vrienden op facebook. Een fijne mijlpaal zond rond getal, fijn dat jullie er zijn. Daarom een positief cadeautje, die je gewoon thuis kunt uitprinten en in elkaar kunt zetten.

 

positieve gedachten

Soms is het moeilijk om positief te blijven denken. Je kunt ervoor kiezen om positief of negatief met een situatie om te gaan. In principe bepaal je zelf in hoeverre je negatieve gedachten toelaat en hoe je deze in je gedachten neerzet. Maar ik weet ook dat het voor de een makkelijker is dan voor een ander, zo is het ook gewoon. Ik vind het lastig als ik mensen zie tobben. Soms kan ik helpen en soms helemaal niet. Het enige wat ik kan doen is positief blijven denken en mensen een positieve gedachte te geven, want positiviteit trekt meer positiviteit aan. Ik weet het zeker.

 

rol een positieve gedachte

Ik heb een dobbelsteen met positieve gedachtes gemaakt. Hoe kun je deze zeshoekige dobbelsteen gebruiken:
* je kunt de dobbelsteen laten rollen voor jezelf en de hele dag erover nadenken
* de dobbelsteen kun je ook laten rollen voor een ander
* je mag de dobbelsteen ook maken en weggeven aan een ander
* je kunt de dobbelsteen maken en het ergens en mooi plekje geven…

Hoe maak je de zeshoekige dobbelsteen:
1. Print de dobbelsteen uit ( printable: positieve gedachte )
2. Leg alle spullen klaar zoals een schaar, lijm, de print en een kopje thee.
3. Knip de dobbelsteen uit en vouw op de lijntjes.
4. Smeer lijm op de randjes en zet het in elkaar.
5. Rollen maar!

Ik heb al eerder positieve kaartjes gemaakt, deze kun je ook uitprinten en gebruiken. Ik wens je veel plezier met de positieve gedachten, ik hoop dat je de dobbelsteen vaak zal laten rollen!

pdf positieve gedachten

de pdf positieve gedachten om uit te printen

positieve gedachten

de dobbelsteen om te laten rollen

positieve gedachten

uitgeknipt aan de slag….

Bewaren

Bewaren

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply