19

Persoonlijkheid vanaf de voordeur; zo doe je dat!

Als je denkt dat elke voordeur hetzelfde is, dan heb je het toch echt mis. Jouw ietwat saaie rijtjeshuis kun je vanaf de buitenkant volledig omtoveren tot een chique entree met een paar aanpassingen. Het inrichten van je woning is al een uitdaging op zich, maar hoe kun je wat karakter en persoonlijkheid toevoegen aan je voordeur? We geven je graag wat ideeën, zodat iedereen die bij jou aanbelt onder de indruk is van jouw gave stijl.

Begin met het huisnummer

Heb jij een standaard huisnummer naast de voordeur hangen? Weg ermee! Je kunt ontzettend veel bijzondere, stijlvolle of elegante huisnummers RVS vinden die direct het aanzicht van je entree verbeteren. Je kunt bijvoorbeeld een zilver RVS huisnummer plaatsen, maar ook een mat zwarte als dit beter bij je past. Zo heb je direct een moderne uitstraling vanaf de voordeur.

De kleur van de deur

De kleur van de deur

Heeft jouw voordeur een saaie kleur, net als alle andere woningen in hetzelfde rijtje? Niet iedereen mag zomaar de kleur van de voordeur veranderen, vooral niet als je een nieuwbouwhuis hebt gekocht wat onderdeel is van een bouwplan. Heb je een oudere woning of woning zonder bouwplan, dan kun je dit natuurlijk wel doen. Je gaat versteld staan van het onwijs grote effect wat dit heeft op de voorkant van je woning. Geef je voordeur een nieuw likje verf en voor je het weet ziet de entree er ineens heel anders uit.

De deurklink

De kans is groot dat er een vrij saaie deurklink in jouw voordeur gemonteerd is en dat je hier niet eens echt heel veel aandacht aan besteed hebt. Wie zegt dat dat zo moet blijven? Je kunt op internet ontzettend veel gave deurklinken vinden die echt iets meer persoonlijkheid door laten schemeren dan de standaard deurklink van de bouworganisatie. Misschien wil je wel een bijzondere, gouden deurklink of een stoere, zwarte variant. Elke keer als jij de sleutel in het slot steekt word je er weer helemaal blij van!

Planten rondom de entree

Ook al heb je een voortuin van twee vierkante meter, dan nog kun je er wat leuks mee doen. Je kunt bijvoorbeeld een grote plantenpot neerzetten en hier een hoog type gras wat net zo hoog is als je voordeur in planten. Je kunt ook een hangplantje aan de muur of deurluifel hangen, waar wat bloemetjes in groeien. Zo kun je wat persoonlijkheid toevoegen zelfs als je weinig ruimte hebt.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply