38

origami street art

origami street art van mademoiselle Maurice

origami street art van mademoiselle Maurice

Vandaag zag ik origami street art voorbij komen in de nieuwe Flow Magazine. Wow…ik ben gek op origami en dit zag er leuk uit… Na een speurtocht op internet vond ik al gauw Mademoiselle Maurice, de streetartist die veel origami kunstwerken over de wereld maakt. Ze heeft prachtige installaties gemaakt op muren, onder tunnels, op kale plekken, tegen trappen en bij paleizen. Soms was het net grafity doordat het woorden zijn, maar soms is het werk een mooie vorm en soms zelfs prachtige portretten. Ik hoop dat ze anderen inspireert en dat er nog veel werken zoals deze komen.
Zo is er ook de the upsideup, een groep die ook streetart met origami maakt voor o.a. musea etc. in Amerka.
Ik moet zeggen… ik ben voor, want een beetje meer kleur in de straten ziet er veel gezelliger uit. Kijk maar eens naar het effect van wild borduren. Ook mooi! Heb je in jouw tuin of jouw straat behoefte aan meer kleur… dan weet je nu wat je daar aan kunt doen!

Zoek je nog meer origami-inspiratie? Kijk dan op mijn pinterest-bord van origami.

Street art met origami brengt mij op goede ideeen, jou ook?

origami streetart van the usideup

origami streetart van the usideup

origami street art van mademoiselle Maurice

origami street art van mademoiselle Maurice

origami streetart van the upsideup

origami streetart van the upsideup

een trap met origami street art van mademoiselle Maurice

een trap met origami street art van mademoiselle Maurice

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply