30

mooie ramen met krijtstiften

krijtstiften

een raamtekening met krijtstiften

Al een tijdje kies ik ervoor om met krijtstiften om mijn ramen te tekenen. Dat heeft veel voordelen:
– ik heb iedere keer een ander raam
– het helpt tegen de inkijk
– het kost bijna niets
– ik zie veel glimlachende gezichten voorbij lopen….

In het begin vond ik het lastig om te doen.. Het riep veel vragen op: hoe maak je een goede indeling, wat zet je er eigenlijk op, ik kan niet zo mooi tekenen, is het van buiten net zo mooi als van binnen etcetera.

 

raamtekening

Inmiddels weet ik dat het niet zo moeilijk is, er genoeg inspiratie te vinden is op pinterest en dat ik de lat van tekenen helemaal niet zo hoog hoef te leggen. Het lukt eigenlijk altijd wel en foutjes maken is niets erg. Je kunt het makkelijk verwijderen met een nat keukenpapiertje en opnieuw verdergaan en ach… het staat er niet voor eeuwig. Het is gewoon leuk om te doen! Het maakt niet uit of het lijntje te scheef is of de letter verkeerd om (zie je het al…?)

Ik gebruik de krijtstiften van uni posca, die zijn echt het fijnst. Ze tekenen soepel en zijn in verschillende diktes verkrijgbaar. Zoek je nog meer inspiratie? Bekijk dan eens de blogberichten over krijtstift die ik hierover heb geschreven of kijk op mijn pinterstbord chalkboard art, daar staan veel ideetjes op.
Wil je toch liever een goed voorbeeld, dan kun je een leuk voorbeeld vinden op krijtstifttekening.nlkrijtstifttekening.nl Ze hebben leuke ideetjes.

krijtstiften

een raamtekening met krijtstiften

krijtstiften

het andere raam

krijtstiften

vrolijke bloemen

Bewaren

Show Comments

2 Comments

  1. Anke 8 april 2016
    • Petra 8 april 2016

Leave a Reply