40

een mooie nieuwe hondenriem

IMG_0879

Onze honden zijn echte vrienden. De oudste is onstuimig en een echte druktemaker. Onze dame is de zachtste van het stel. Maar… ze is ook niet mis, want laatst hadden we een inbrekende vriend. Hij kwam bijna niet binnen door haar felle geblaf en gedoe. Op zich een veilig idee, maar tja… het is wel een beetje lastig dat ze tegen elke bekende steeds opnieuw gaan blaffen.

We zijn echt super superblij met onze trouwe viervoeters. Ten eerste omdat het knuffelgehalte erg hoog is. Wij willen graag en veel met ze knuffelen en gelukkig worden we ook veel terug geknuffeld. Verder moeten we vaak om ze glimlachen, ze stoeien veel en doen veel gekke dingen samen. Als laatste is het heerlijk om veel buiten te zijn. Het hele jaar rond is het prachtig om buiten te lopen. De jaargetijden trekken voorbij, er zijn steeds andere dingen te zien en onderweg kom je veel mensen tegen voor een praatje.

Honden vragen natuurlijk ook om eten, poepzakjes, kussens, schone handdoeken en mooie riemen. Ze waren wel toe aan een mooi en nieuw halsband. Bij Ranzijn kun je, naast tuinartiekelen, ook spullen voor je huisdier kopen. Wij hebben vlakbij een grote winkel, maar online kun je er ook goed terecht. Wij hebben voor onze grote sterke hond een brede halsband bravery uitgezocht en voor onze zwemgek een hippe rode halsband macleather. Een fijne band als je veel in het water ligt.

Voorlopig kunnen we er weer goed tegen en flink de hort op. We zijn er blij mee!

hondenriem

Onze Mylo met een nieuwe stoere hondenriem via hondenriem

hondenriem

onze Mara zou de hele dag wel willen zwemmen en spelen met een balletje…

hondenriem

de hondenriem van Mara verdwijnt snel onder de haarbos…

hondenriem

Mylo houdt niet zo van zwemmen, hij is de snuffelaar!

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply