35

mooi wat bloemen met je doen

 lievelingsbloemevent

Zaterdag 22 maart jl. was het Lievelingsbloem Bloggersevent in de Vondelkerk in Amsterdam. De kerk was gevuld met bloggers, hun vriendinnen en natuurlijk de prachtigste bloemen! De bloemen stonden in het middelpunt van de belangstelling en er werd vooral laten zien wat je allemaal met bloemen kunt doen.

Zo stonden de mooiste bloemen te pronken..
Werd er in ‘een bloemlezing’ over bloementrends verteld..
Waren er heerlijke drankjes en hapjes met kleurriijke en smaakvolle bloemen…
Was er inspiratie over bloemen in het interieur…
Kon je met je lievelingsbloem met je lievelingsvriendin op de foto…
Kon je bloemen in je haar laten steken….

Lievelingsbloemoverzicht

livelingsbloem overicht via mooiwatbloemendoen

Inmiddels weet ik wat mijn lievelingsbloem is en dat van mijn lievelingsvriendin. Een fijne gedachte voor als zij bijvoorbeeld wat te vieren heeft, of als ze zich niet zo lekker voelt of als ik zomaar een mooie bloem voor haar wil kopen. Met de Lievelingsbloem-campagne wil mooi wat bloemen doen vrouwen bewustmaken van hun persoonlijke voorkeur op het gebied van bloemen en ze hiermee op weg helpen. De campagne loop tot en met 13 april 2014 en wordt ondersteund door een leuke site en een vriendinnen-actie. Denk jij dat je de lievelingsbloem van je lievelingsvriendin weet? Doe dan mee dan de actie en win een boeket voor jouw lievelingsvriendin! Altijd leuk om een ander te verrassen met een mooi vrolijk fris boeketje?

De site van mooi wat bloemen doen is een echte aanrader om eens op te kijken. Het ziet er fris en inspirerend uit met veel weetjes over wonen, mensen, eten, eropuit en fashion. Er staan veel interessante weetjes en leuke zelfmaakideetjes op. Ik zou zeggen: doen!

Ik kan altijd moeilijk kiezen… vraag maar aan mijn zus!?! Dus voor bloemen is de reuze keuze lastig, maar ranonkels, orchideeën en de fresia’s vind ik mooi! Enne… wat is jouw lievelingsbloem?

bloemen bloemen

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply