Moderne parapluhouders voor in de gang

Waarschijnlijk ben je er niet van op de hoogte: op 10 februari is het officieel Wereld Paraplu Dag! We mogen namelijk best eens stilstaan bij deze geweldige uitvinding. Hoewel een paraplu vaak gepaard gaat met een sombere dag en een slecht humeur, willen we er vandaag een positieve draai aan geven. Kijk maar eens mee naar al deze moderne parapluhouders. Weg met de saaie paraplubakken – hallo stijlvolle design items voor in de gang.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door 모노뜨 (@monote.story) op

Minimalistisch mat zwart design

Het liefst zou je deze minimalistische paraplubak midden in de kamer zetten. Zo mooi is het design! Toch komt het ook prima tot zijn recht in de gang of hal. De mat zwarte kleur zorgt voor een stoere uitstraling. Perfect voor een modern of industrieel interieur. De houder is geschikt voor grote paraplu’s en voor kleine opvouwbare paraplu’s.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bganba – Rada Canberk Kobas (@designrada) op

Zwarte geometrische parapluhouder

Industrieel in een creatief jasje. Deze parapluhouder heeft een origineel geometrisch design. Het is echt een kunstwerk voor in je huis. Je kunt de paraplu’s er op verschillende manieren inzetten. Door de lekbak met opstaande rand zal het water niet over de vloer druipen.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Yamazaki Home (@yamazakihome) op

Smalle ijzeren paraplubak

Een smalle ijzeren bak is erg handig voor in een kleine gang. Je kunt het strak tegen de muur zetten zodat het niet te veel ruimte inneemt. Toch passen er met gemak een stuk of tien paraplu’s in. Dit ontwerp is dus heel geschikt voor een groot gezin.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Yamazaki Home (@yamazakihome) op

Modern baksteen patroon

Het ontwerp van deze parapluhouder is gebaseerd op een bakstenen muur. Dit lijnenspel zorgt voor een uniek en modern uiterlijk. Het model oogt vrij robuust, maar neemt niet al te veel ruimte in. Aan de bovenkant is een opening gemaakt zodat je ook de kleine paraplu’s eenvoudig op kunt hangen. Tip: Doe dit natuurlijk wel aan de binnenkant als je net uit de regen komt. Anders druipt het water alsnog buiten de bak.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Songmics (@songmics) op

Elegante stalen paraplubak

Het bovenstaande voorbeeld is modern en elegant tegelijk. Het sierlijke patroon zorgt voor een romantische look. De houder heeft een verwijderbare lekbak die je eenvoudig droog kunt maken. Maak deze ook regelmatig schoon zodat er geen vuil achterblijft. Op een stormachtige dag kun je al snel wat bladeren of modder mee naar binnen nemen.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MacCorral | Home & Living (@maccorralofficial) op

Parapluhouder met Scandinavisch design

Een houder met Scandinavisch design heeft ook een stijlvolle uitstraling. Het ontwerp is eenvoudig en gestroomlijnd. Kies voor een lichte kleur zodat het mooi aansluit bij de witte muren.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply