16

Mix & match: dit zijn de prints voor jouw bed!

Kan je slaapkamer wel een make-over gebruiken? Begin dan bij je bed! Je bed is immers het meest centrale punt van je slaapkamer. Door je dekbedovertrek te vervangen, kun je op makkelijke wijze een heel andere sfeer aan je kamer geven. Maar dan is natuurlijk nog de vraag voor welk beddengoed je nou moet kiezen. Een wit dekbed is ook zo gewoon. Kies daarom voor een leuke print. Hieronder zijn de leukste tijdloze printjes voor je op een rij gezet. Zo zal jouw dekbed nooit gaan vervelen!

1. Bloemenprint

Niets fleurt je slaapkamer meer op dan bloementjes. De bloemenprint is één van de meest populaire prints voor in het interieur. De vrolijke bloemen brengen een vredig stukje natuur naar binnen en toveren een glimlach op je gezicht. Je vrolijkt je huiskamer immers ook op door een vaas prachtige bloemen neer te zetten, toch? Daarnaast creëer je met een bloemenprint dekbedovertrek een romantische sfeer in je slaapkamer. Alleen de lampen nog een beetje dimmen en je bent voorzien een super sfeervolle slaapkamer en een leuke avond.

2. Stipjes, ruitjes en streepjes

Stipjes, ruitjes en streepjes

Als je op zoek bent naar een écht tijdloze print, kies dan voor een dekbedovertrek met stipjes, ruitjes of streepjes. De printjes geven een heel chique effect en passen bij alle kleurentinten van de muur. Daarnaast zijn de printjes heel stijlvol en krachtig. Heerlijk strak en leuk voor het oog. Witte en zwarte stippen, ruiten en strepen zijn dus een echte must-have voor in de slaapkamer! Met deze patronen zit je altijd save.

3. Dierenprints

Kun jij je totaal niet vinden in less is more? Ga dan voor more is more door een dierenprint in je slaapkamer te verwerken. Dierenprints van de luipaard of zebra worden steeds vaker verwerkt in ons interieur. De dierenprints zijn niet alleen leuk voor kinderen, het is ook heel gewaagd voor de slaapkamer. Haal het exotische gevoel in huis, want een dierenprint past altijd.

4. Abstract

Abstracte figuren en motieven zijn een lust voor het oog. Een abstract dekbedovertrek is een speelse en verfrissende toevoeging aan je slaapkamer en maakt het bed een echte eyecatcher. Van leuke waaiers tot speelse rondjes en exotische symbolen; op een abstract dekbedovertrek bent je nooit uitgekeken!

Daag jezelf uit met de leukste printjes

Kortom, er zijn genoeg leuke printjes waar je uit kunt kiezen! Je hebt keuze genoeg om je kamer om te toveren tot jouw droomslaapkamer. En dat alleen door een nieuw dekbedovertrek aan te schaffen. Op Cinderella.nl heb je keuze uit het leukste beddengoed met keuze uit voor diverse patronen en kleurtjes. Niks is te gek, dus daag jezelf uit. Word wakker in jouw meest favoriete kamer van het huis.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply