36

mijn top 5 cadeaus voor nieuwe jaar

wishlist december

een wishlist om in te vullen, je kunt haar downloaden en uitprinten

 

December is de maand waarin veel aan elkaar wordt gegeven. Er worden heel wat lijstjes gemaakt en cadeautjes gekocht. Omdat ik zelf ook nog eens jarig ben is het helemaal zo’n hebberige maand waarin er van alles uitgepakt kan worden.

Nu de jaren voorbij vliegen en ik al veel dingen heb gekregen, wordt mijn lijstje steeds korter. Omdat het leven druk is, snel gaat en ik het best moeilijk vindt om minder hard in de stroom mee te lopen.. Probeer ik van alles om mezelf een beetje af te remmen. Ken je dat gevoel?
Daarom probeer ik wat meer stil te staan en dingen met aandacht te doen. Altijd ben ik dus wel op zoek naar fijne hulpmiddelen. Zo kook ik erg graag en ben ik altijd bezig met mijn handen. Ook vind ik het belangrijk om te kunnen ontspannen met ons gezin en schrijf ik graag wat dingen op.
Ik heb daarom een lijstje gemaakt mijn top 5 cadeaus voor het nieuwe jaar:

1. het boek viva la vie
verlanglijstje

het boek viva la vie

Ingrid van Willenswaard heeft een erg leuk blog Ingthings dat ik volg. Inmiddels heeft ze 2 leuke boeken geschreven. Er staan allemaal leuke eenvoudige ideetjes in om je leven leuker te maken. Nou: daar doe ik graag aan mee.

2. het kookboek Hemels
verlanglijstje

het kookboek hemels

Ik kook graag lekker eten, vooral als het puur, eerlijk en lekker wordt. Eten smaakt nog lekkerder als er ook aandacht aan de uitstraling besteed wordt. Het boek Hemels van Ria Geraets-Heijen en Alexandra Schijf belooft dit, ik word er nieuwsgierig van…. hebbuh!

3. 642 dingen om over te schrijven…
verlanglijst

een boekje 642 things om je te inspireren voor schrijven..

Een heleboel (642 denk ik…) ideetjes en inspiratie om dingen op papier te gaan zetten. Zo’n vers boekje om allerlei verhalen te gaan verzinnen, ik krijg er al zin in…

4. ik heb je.. ik hou je…
verlanglijstje

het boekje ik heb je ik hou je van gezinnig...

Het boek ‘Ik heb je, ik hou je’ beschrijft de knelpunten die in elke relatie op de loer liggen en geeft concrete en inspirerende tips om de sleur te verdrijven. Kijk… soms is dat even nodig.

5. het papierboek…
verlanglijst

het nieuwste papierboek van Flow

Ook deze editie is superdik en bestaat uit meer dan 300 pagina’s bomvol paper goodies. Het heeft bijna geen tekst, maar vooral heel veel papieren extra’s: zoals briefpapier, posters, een letterslinger, mini-enveloppen, kleurplaten, cadeaupapier, labels, een openklaphuisje, stickers, aankleedpoppen, cadeauzakjes en nog meer….. Mmmmm fijn!

Tja en om allemaal bij te houden wat er gekregen, gekocht, gemaakt en nog gedaan moet worden… Is het handig om een mooi opschrijfboekje te hebben. Dit past mooi in de handtas en kan dus ook onderweg gebruikt worden!

verlanglijstje

een mooi notitieboekje via cadeau-cadeau

Wil je een van deze zaken cadeau doen aan een ander (of jezelf) dan is het vooral ook erg leuk om het mooi in te pakken. Om je te helpen het cadeautje te versieren, heb ik grappige cadeaulabels gemaakt. Kun je gewoon uitprinten en gebruiken.

Zoek je nog kerstinspiratie… Lees dan ons kerstmagazine.

Veel cadeau-plezier! Heb jij nog goede ideeën?

verlanglijstje

leuke tags om je cadeautje mee te versieren.. (downloaden)

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply