36

keep calm and hire an interior designer

keep calm and hire an.. via keep calme-o-matic

keep calm and hire an.. via keep calme-o-matic

Je ziet steeds weer ergens de poster van ‘ceep calm and…’ opduiken. Ik vind ze altijd heel leuk en moet ze gewoon even lezen…
Toevallig zag ik deze poster voorbij komen en moest glimlachten. Maar, bedacht ik mij… waarom is het inhuren van een ontwerper juist een goed idee….?
Dus heb ik 7 redenen op een rij gezet, waarom het goed is om mij of één van mijn collega’s in de arm te nemen!

1. Geld besparen

Geld besteden aan een professional kost geld… maar kan ook weer geld opleveren! Een stylist voorkomt dat je kostbare fouten maakt, zij weet goed welke spullen je kunt hergebruiken en bovendien wordt je huis er meer waard van.

2. Ruimtelijk inzicht

Een interieurstylist heeft een goed ruimtelijk inzicht en kan de ruimte praktisch en soms verrassend indelen. Hierdoor krijg je een prettige indeling waarbij rekening wordt gehouden met de ruimte, het lijnenspel, de looprichting en de inval van het licht.

3. Budget en planning

Professionals weten waar je kwalitatief goede producten of diensten kunt vinden. Dit bespaart veel tijd en moeite bij het uitzoeken van allerlei zaken. Zij hebben bovendien veel interessante contacten en helpen vaak bij het bemiddelen van een prijs en het plannen van de verbouwing of verhuizing.

4. Verbouwen

Een ontwerper kan een brug slaan tussen de architect en de aannemer. Zij kunnen vaak heel praktisch denken, goed plannen en problemen voorkomen. Ook kunnen ze allerlei zaken regelen, wat de stress van een verbouwing een stuk vermindert!

5. Kleurkeuze

Een stylist kan jullie woonsmaak vertalen in sfeervolle plaatje en weet precies welke producten de kleur en de sfeer nog meer versterken.

6. Wow Factor

De stylist kan een wow-effect in je huis brengen. Ze denkt ruimtelijk en buiten de kaders, waardoor het net even anders dan anders wordt….

7. Huisverkoop

Een stylist  helpt om het huis door de ogen van een koper te zien. Met een paar ingrepen wordt het huis vaak sneller en voor een betere prijs verkocht.

Een stylist of ontwerper heeft een geoefend oog en kan automatisch vertellen of de uitstraling van de ruimte goed is of dat er iets net even anders moet. Zij helpen om je verhaal te vertalen naar de juiste sfeer, waardoor je huis een echt ’thuis’ wordt.

Dat lijken genoeg redenen om bij een verandering in huis, een stylist in de armen te nemen. Je kunt mij altijd inhuren voor een interieuradvies, ik kom graag even meekijken!

keep calm and hire an... via colormarie

keep calm and hire an… via colormarie

Bewaren

Show Comments

4 Comments

  1. Noofs 5 maart 2013
    • Petra 5 maart 2013
      • Noofs 6 maart 2013
        • Petra 6 maart 2013

Leave a Reply