39

mijn oranje woonkamer

letterbak tegen retro behang, foto van photoheart

letterbak tegen retro behang, foto van photoheart

Mijn oranje woonkamer is laatst gefotografeerd door Stefanie van photoheart. Daar nu alles over oranje gaat, een mooi moment om onze kamer even te laten zien.

Oranje hebben we al een paar jaar geleden gekozen, omdat het een vrolijke kleur is. Oranje was de kleur van 2012, dus onze kamer was een heel jaar lang erg hip. Nu zijn we niet meer hip, we zouden hem nu smaragdgroen moeten maken. Maar ja… het retro behangetjes was zo’n klus om op te plakken. Als je het te lang liet weken, ging hij uitrekken tijdens het behangen. Als je het te kort liet weken, plakte het niet goed. Er staat iet voor niets een kast tegen de wand… Ik laat het oranje toch nog even zitten, vooral omdat het zo goed matcht met de letterbak en de vrolijke houten muziekkorps. Van deze mannen word ik altijd zo blij.

mijn oranje woonkamer foto van photoheart

mijn oranje woonkamer foto van photoheart

oude foto in glazen pot, foto via photoheart

oude foto in glazen pot, foto via photoheart

mijn muziekkorps, eigen foto

mijn muziekkorps, eigen foto

oranje wand met poezieplaatje, eigen foto

oranje wand met poƫzieplaatje, eigen foto

mijn collectie kitsche vazen, eigen foto

mijn collectie kitsche vazen, eigen foto

Show Comments

2 Comments

  1. Hanneke 29 april 2013

Leave a Reply