41

mijn nieuwe aanwinst…

een mooi schemerlampje

een mooi schemerlampje

Ik hou heel erg van kitsche spullen, ik kan er niets aan doen. Maar… ik vind niet alles leuk natuurlijk. Mijn schatten vind ik vaak in kringloopwinkels, maar ik heb ook mijn familieleden die zo hun bronnen hebben. Zo werkt mijn schoonzus in een bejaardenhuis en is mijn zus ook veel op bezoek in dat soort oorden. Een bron van nostalgie dus!

 

schemerlampje

Zo kwam mijn zus vorige week met dit mooie schemerlampje, die bijna weggegooid werd. Van echt Saksisch Dresden porselein met een handgeschreven nummer…. Mocht Kunst en Kitsch eens in de buurt zijn, dan moet ik mijn lampje maar eens laten zien.. wellicht.
Afijn, mijn zus wist wel een plekkie voor dit schemerlampje en dat was dus bij mij. Toevallig was ik net op zoek naar een leuk exemplaar voor op de piano…. Hij staat dus zeer goed en ik ben er erg blij mee!

met een mooi gesteven kapje...

met een mooi gesteven kapje…

op de achtergrond nog zo'n mooie schat van papier en stof...

op de achtergrond nog zo’n mooie schat van papier en stof…

Bewaren

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply