22

Meer sfeer in de slaapkamer? Dat kan met de fotolijsten van Poster Store!

Een beetje sfeer in de slaapkamer is natuurlijk altijd welkom! Toch lijkt het soms lastig om deze ruimte in huis gezellig aan te kleden. Hoe dat je wél lukt? Met de trendy fotolijsten van Poster Store. Ze zijn er in allerlei soorten en maten te vinden. Lees gauw verder: in deze blog vertellen we je er alles over!

Richt jouw fotowand in naar jouw smaak

Met een mooie fotolijst aan je slaapkamermuur zorg je voor persoonlijkheid. Daarom is het natuurlijk wel belangrijk om de muur helemaal naar jouw smaak in te richten! Bij Poster Store kun je terecht voor een ruim aanbod van prachtige lijsten van Scandinavisch design en foto’s in alle stijlen, voor een betaalbare prijs. En dat is nu juist zo leuk: kies meerdere posters uit met een styling naar jouw woonwensen. Je kunt zoveel posters uitkiezen als je wilt – van minimalistische wanddecoratie tot juist een fotomuur met veel verschillende beelden. Jij hebt het voor het zeggen met de grote selectie van posters met verschillende designs, thema’s, formaten en stijlen. Iedere dinsdag vind je een nieuwe poster collectie online om uit te kiezen. Als je een van de thema’s uit de collectie pakt, passen de foto’s perfect bij elkaar. Ga bijvoorbeeld voor dieren posters, om maar een idee te noemen: wat een levendige uitstraling geven die posters aan je muur! Je raakt niet uitgekeken op je persoonlijke fotowand vol unieke prints, die helemaal passen bij jouw smaak en interieur. Bij Poster Store vind je veel inspiratie voor het creëren van jouw fotomuur en alle posters zijn geprint op duurzaam geproduceerd papier van hoge kwaliteit – om je verzameling nog mooier te maken.

Pak uit met veel posters aan de muur

Hoe je zorgt voor een stralende fotomuur in de slaapkamer? We zetten graag wat tips voor je op een rijtje! Te beginnen met een grote verzameling aan posters aan je muur, zoals je op onderstaand beeld ziet. Met lekker veel afbeeldingen aan je muur maak je er meteen een gezellig geheel van – je kunt er simpelweg niet omheen. Het liefst kies je voor foto’s en lijsten in verschillende groottes, voor een speelse look. Opvallen mag!

Drie foto’s op een rijtje

Houd je het liever minimalistisch? Dan is muurdecoratie met drie foto’s op een rij iets voor jou. Hierbij kies je juist drie posters uit die hetzelfde formaat hebben, om ze recht naast elkaar op te hangen. Zo zorg je voor een nette look, die tijdloos is en bij elke woonstijl past. Altijd een goede keuze dus!

Een duidelijk kleurthema

Je slaapkamer opvrolijken met een duidelijk kleurthema in de posters is ook een prachtig idee! Dat zien we bijvoorbeeld op onderstaande foto: door steeds dezelfde kleur als basis te nemen, zorg je voor rust en overzicht. Natuurlijk ook weer goed passend bij de slaapkamer! Welke tint je als hoofdkleur uitkiest? Dat is uiteraard aan jou – kies bijvoorbeeld je lievelingskleur uit.

Zwart-wit posters aan de muur

Ten slotte nog een classy manier om je fotowand te stylen: ga voor zwart-wit posters aan je muur. Hiermee zit je simpelweg altijd goed – weinig poespas, toch een sterke look. Sommige foto’s komen er zelfs krachtiger uit als ze in zwart-wit aan je muur hangen! Beeldig bijvoorbeeld op de onderstaande foto, hoe de leeuw de kamer binnenkijkt. Die fotolijst wil je toch aan je muur hebben hangen?

Shop met korting! Gebruik code woon35 voor 35% korting op posters van Poster Store (excl. Selection Posters). De code is geldig t/m 25 december 2020.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply