36

Marsala de kleur 2015 van Pantone

Pantone_Color_of_the_Year_Marsala_Color_Formulas_Guides_Banner

marsala de kleur van 2015 van Pantone

Kleureninstituut Pantone vertelt aan het einde van het jaar wat de meest trendy kleur van volgend jaar gaat worden. In 2015 zal de de kleur ‘marsala’ volgens Pantone je kledingkast, je make-up en je interieur gaan opfleuren.

‘Marsala is een natuurlijk robuuste en aardse wijnrode kleur’. Het zal ons leven verrijken, want de kleur straalt vertrouwen en stabiliteit uit…staat te lezen op de officiële website van Pantone. De directrice Leatrice Eiseman voegt eraan toe dat deze krachtige stijlvolle tint universeel aantrekkelijk is en het zich gemakkelijk vertaalt naar de mode-, beauty-, en interieurwereld’.

Ok… dat zie ik, het is een mooie kleur, prachtig vol en krachtig. Ik denk dat hij goed te combineren is. Maar het is jammer om te zien dat Pantone zich bijna alleen richt op de mode en beauty. Ik zie weinig voorbeelden over hoe dit in het interieur matcht. Als ik probeer plaatjes op te sporen op het internet, zie ik vervolgens dat Marsala vooral gebruikt wordt in klassieke interieurplaatjes. Mmmmm, jammer… nou ja, moeten we maar een plaatje maken in ons hoofd. Ik hoop binnenkort een paar mooie exemplaar te vinden die ik hieronder kan plakken. Zelf ben ik nog niet zo enthousiast. Wel over de kleur en de mogelijkheden, niet over de manier waarop ze de kleur wegzetten en hoe ze er duidelijk een stijl aan koppelen. Past dit in Nederland?!? Ik weet het niet…

Wat vind jij ervan… ben heel benieuwd!

marsala

marsala pantone kleur van 2015

marsala

de kleur marsala zoals Pantone die op de markt zet..

marsala

een wand met de kleur MArsala via sourceable

 

Show Comments

4 Comments

  1. Isabel Cristina 5 december 2014
    • Petra 5 december 2014
  2. google 11 december 2014

Leave a Reply