43

mandela inkleuren

mandela's inkleuren via dabbles and babbles

mandela’s inkleuren via dabbles and babbles

Er zijn veel mensen die graag mandela’s inkleuren. Dat snap ik wel, want op de een of andere manier word je er rustig van. Mandala’s zijn cirkelvormige, geometrische tekeningen die overal voorkomen. Het woord ‘mandala’ komt uit het Sanskriet en betekent heilig cirkel of magische kring. Cirkels, spiralen en andere ronde objecten trekken erg en zijn in veel culturen terug te vinden. Ook in de natuur zijn er mandala’s zoals in bloemen, bladrozetten, spinnenwebben, ogen, de jaarringen van bomen, cellen en ga zo maar door.

Veel mensen tekenen of kleuren mandala’s omdat ze goed helpen bij de concentratie. Ze hebben een meditatief en ontspannend karakter, al tekenend vallen je gedachten eigenlijk helemaal stil en daar wordt je heel rustig van. Bezinning en creativiteit gaan bij mandela’s samen. Als je ze tekent of kleurt dan gaat de energie lekker stromen. Het proces is belangrijker dan het eindresultaat. Dat kunnen mensen nog wel eens moeilijk loslaten…

Als je mandela’s inkleurt gebruik je iedere keer weer andere kleuren. Iedere kleur heeft een andere energie en kan iets over je emoties vertellen. Wil je hier meer over lezen of weten… lees dan dit artikel op de site van mandelastekenen. Hier kun je nalezen wat de kleur van je mandela kan betekenen.

Hou je van kleuren of tekeningen afmaken… en zoek je eens wat andere kleurplaten, kijk dan eens op mijn eerdere bericht over kleuren. Maar hou je meer van droedelen, dan kun je dit bericht eens bekijken. Ben je op zoek naar leuke kleurplaten of tekenopdrachtjes, kijk dan eens op mijn pinterest bord met kleurplaten. De keuze is reuze!

medallion doodles via doodle typepad

medallion doodles via doodle typepad

mandela templates via owhattangledwebs

mandela templates via owhattangledwebs

veel mandela kleurplaten via plus google

veel mandela kleurplaten via plus google

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply